MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

23 Mayıs Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

SİNANLI, MAKRİKÖY, GÖKKALE ve HİLALEDA

1.Ayak: Çarşamba programında ilk koşumuz 1600 metrede ve çim pistte olacak. Son koşularında çim pistte etkili koşan Artis Emre, Alişir ve Boğazlı formda gelen isimler. Ancak benim koşu favorim Sinanlı olacak. Pek şanslı gösterilmediği son yarışında Sahipbey gibi seri bir isim önde kaçarken Sinanlı 2 boy startta kaldı ve grubun en gerisinde koştu. Son virajda dışa açılıp fazla koşan ve binicisinin gayreti ile öne sarkan Sinanlı, Sahipbey – Gökkale arkasında üçüncü oldu. Bu koşusuna yakın koşup starta takılmaz ise kazanabilir. Boğazlı, Artisemre, Alişir gibi iyi çimciler rakibidir.

2.Ayak: Utku Doğdu adına yapılacak olan 3 yaşlıların Kv7 koşusunda mesafe 1000 metre olup seri stilde koşan isimler bir çırpıda bitirmek isteyecektir. Noisy bilinen süratli stilinde yine ilk 800 metrede 47’lik bir tempo verirse yarışın derecesi iyi de olabilir. After Forever Erkek Tay Deneme sonrasında bu grupta dişine göre rakipleri arasında şanslı gözüküyor. Lualua bir önceki yarışında iyiydi ve sert binicisi ile sonuca gidebilir. Ketohan, Flick The Switch, Avukat, Akon gibi isimler bu yarışta şans bulacaktır. Yarışın en ilgi çekici isimlerinden olan Tatanka ise favorimdir.

3.Ayak: Arap taylarının şartlı-1 koşusunda 1000 metrede 1.08-1.10 düzeyinde iş yapmış gözüken taylar Atlısoy, Betonayak, Derinmavi, Energin, Kırım Fırtınası, Makriköy ve Yarış Beyi’dir. Bunlar arasında Makriköy en dikkatimi çeken isimdir. Sadettin Boyraz’ın çalıştırdığı ve yarışında da bineceği bu tay pistin en hızlı isimlerinden biri olup starttan çıktığı gibi bitirmeye gidecek bir isim olup favorimdir. Risk alınırsa tek bırakılabilir. Atlısoy ve Derinmavi rakip gördüğüm isimlerdir.

4.Ayak: Son yarışında seri rakibi Sahipbey’e geçilen Gökkale bu kez uzun süredir beklediği birinciliği yakalayabilir. Hergele ormda bir rakip ve Şükrü gibi güçlü isimler de var. Risk alırsak tek yazabiliriz.

5.Ayak: Günün en zor yarışı olacak. Çok sayıda tayın gelirinin olduğu grupta Winner Face, Pendragon, Fast Forward, Kralsın, Hakk Hanı, Kara Hisar sırasını önereceğim.

6.Ayak: Son yarışını ölçü almayacağım Hilaleda bu kez H.Karataş gibi bir ustaya teslim edilmiş.

4 10 9 4 2 6
// 2 // // 1
2 8 2 2 8
1 5 4 6 3
3 4 5
3 6
6

Haberin Devamı
YORUM YAZ