MENÜ

Futbola dair her şey bu kitapta! "Nasıl futbol menajeri olunur"

Futbol menajerlerinin sayısı her geçen yıl artmaya devam ediyor. Yüksek karlı futbolcu transferleri herkesin iştahını kabartıyor. Son olarak ise menajer olmak isteyenler için yepyeni yol gösterici bir kitap çıkıyor. İşte "Rehber: Nasıl futbol menajeri olunur"la ilgili bilgiler...

Futbola dair her şey bu kitapta! "Nasıl futbol menajeri olunur"

Rehber: Nasıl futbol menajeri olunur

Bu güzel oyunun eşsiz ve yeni rehberiyle topu sürmeye başla!

Dr. Erkut Sögüt, Jack Pentol-Levy ve Charlie Pentol-Levy, Futbol Menajerliği Eğitimi'nin arkasındaki takımı oluşturuyor. Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Shkodran Mustafi gibi oyuncularla çalışan bu grup, tecrübelerini ve bilgi birikimlerini, "Rehber: Nasıl futbol menajeri olunur"da topladılar.

Yazarlar konuyla ilgili olarak, "9,5 milyar poundu aşan futbolcu maaşlarından alınan yüzde 10'luk pay dünyanın birçok yerinden insanın aklını çeliyor" yorumunu yapıyor. "Rehber: Nasıl futbol menajeri olunur" kitabı, eşsiz bir bakış açısıyla güzel oyunu ve çalışmalarını, bu fazlasıyla ödüllendirici sektöre giriş yapmak isteyen olabiliğince fazla insana aktarmak için hazır.

Belki de potansiyel bir menajerin karşısına çıkabilecek en zor görev, profesyonelliğe geçme yolunu bitirebilmek... Kitap okuyucuya; bu sektöre girmenin, futbolcularla çalışmanın ve transfer döneminden profesyonelliğin geçmişine kadar birçok konunun yönlerini bölüm bölüm aktarıyor. Kitabın basit yazım şekli okuyucuya gerekli olan bilgiyi verirken, bununla beraber bölüm sonlarında verilen özet de o bölüm neden bahsedildiğini daha geniş bir açıdan aktarıyor. Bu büyük endüstrinin uzmanları (Pere Guardiola gibi) her bölüm konyla ilgili eksper görüşlerini okuyucuya aktararak fazladan bir motivasyon ve bilgi akışı sağlıyor.

"Rehber: Nasıl futbol menajeri olunur" giderek artan bir talep doğrultusunda uyumlu, tutarlı ve kolay bir şekilde yapılması gerekenleri ele alır.

“2001'den bu yana, sayıları yüzde 1000 artan futbolcu menajerlerinden biri siz de olsanız, ya da sadece spora veya iş dünyasına ilgi duyuyorsanız, bu kitap futbol hakkında bilinçli bir bakış açısıyla benzersiz bir okuma sunuyor.

Son olarak yazarlar şu değerlendirmeyi yapıyor: "Kitap size, bu heyecan verici oyunda ya da müşteri bazlı bir işte başarılı bir kariyer elde etmek için fırsatları gösteriyor ya da gereken kabiliyetleri kazandırıyor."

Kitabın satışa çıkış tarihi: 28 Haziran 2018

Haberin Devamı
YORUM YAZ