MENÜ

Fatih Terim: Transfer şart değil paraları ödeyin

“Takviye yapmasak da olur. Yeter ki oyuncuların alacaklarını ödeyelim’’ diyen Fatih Terim, formayı adaletli dağıttı. Bunun üzerine Galatasaray'da Ryan Donk ve Martin Linnes başta tüm yedekler takıma katkı sağladı, Garry Rodrigues ise seviye atladı.

Fatih Terim: Transfer şart değil paraları ödeyin

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Fatih Terim önderliğinde takım içi huzurun sağlanması, Aslan'a şampiyonluk yolunu açtı

Tesislerde her şeye hakim olmaya çalışan Fatih Terim, sızan ilk haberi "Biz yokken bakıyorum da Florya, haber merkezi olmuş!" diye yorumladı. Milli Takım'dan yardımcısı Levent Şahin'i yanında getiren İmparator, Taffarel-Hasan Şaş-Ümit Davala üçlüsü ile eski ekibini topladı. Tudor devam etse devre arası takımdan ayrılacak Donk, Sinan ve Eren, Terim faktörüyle takımda kaldı. Kendisini PAOK'ta başkana şikayet ettiğini düşündüğü Rodrigues'ten intikamını yedek bırakarak alan Tudor'un aksine Terim 11'e ilk olarak Rodrigues'i yazdı. İmparator, talebesini "Senin gibi oyuncu yok bu takımda! Sen farklısın" diyerek motive etti.

YILDIZLAR BİR BİR KULÜBEYE
Terim ikinci yarı başladığında Gomis ve Belhanda'yı yedek bırakıp Yasin ile Eren'i 11'e koydu ve "Herkesin forma şansı eşit'' mesajını verdi. Nitekim ilerleyen haftalarda Linnes Mariano'yu, Denayer de Maicon'u kesecekti, Donk ise takımın vazgeçilmezi olacaktı... Erken seçim kararı ile kendi ayağına sıkan Dursun Özbek'in yerine Mustafa Cengiz seçildi. "İnan edin şampiyon olacağız'' diyen Cengiz, Florya'yı Abdurrahim Albayrak'a emanet etti. Stoke City'ye gitmek isteyen Ndiaye, Osmanlıspor maçı için kamptayken tesisi terk etti. Bu kriz üzerine Florya'ya koşan Albayrak'tan Terim'in tek isteği ise şu oldu: "Transfer yapmasak da olur! Yeter ki takımın alacaklarını ödeyelim.'' Ndiaye'de gelecek 16 milyon Euro ile takımın maaş sorunu çözülecekti.

NAGATOMO GERİ DÖNÜYORDU!
Ara transferin sonuna gelinmişti ve Latovlevici'nin sol bekte el freni olacağı belliydi. Asamoah ve Bernat olmadı. Terim, Inter'den Nagatomo'yu istedi. Apar topar İstanbul'a getirtilen Japon sol bek, sağlık kontrolünden bile geçti ancak lisansının çıkması için 25 milyon TL gerekti! Albayrak elini cebine attı ve SGK'dan başlayıp eski oyunculara kadar varan borçlar kapatıldı. Transfer döneminin bitmesine yarım saat kala KAP'a bildirilen Nagatomo şampiyonluğa en az Muslera kadar katkı yapacaktı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ