MENÜ

Asrın transfer iddiası! Fenerbahçe'yi bırak Galatasaray'a gel!

Gomis ile Valbuena, Avrupa Ligi finalini İstanbul’da yan yana izlediler. Gomis burada baklayı ağzından çıkardı! Gomis, "Terim seni beğeniyor. Eğer Fenerbahçe'den kendin ayrılırsan seni takımda istiyor" dedi.

Asrın transfer iddiası! Fenerbahçe'yi bırak Galatasaray'a gel!


Sezonun sona ermesinin ardından tüm takımlar yeni sezon için transfer çalışmalarına başlarken, Galatasaray'da pek fazla gündeme yansımayan bir gelişmenin olduğu bildirildi. Galatasaray'ın golcüsü Gomis, yakın arkadaşı olan Valbuena'ya Galatasaray'ın kapılarının kendisine açık olduğu mesajını iletti.

AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARDI

Atletico Madrid ile Marsilya arasındaki UEFA Avrupa Ligi finalini İstanbul'da yan yana izleyen Gomis ile Valbuena arasındaki konuşmada Gomis'in, ağzındaki baklayı çıkardığı ve Terim'in mesajını ilettiği öğrenildi.

Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor

FATİH HOCA SENİ BEĞENİYOR!

Gomis'in Valbuena'ya "Bazı sıkıntılarının olduğunu biliyoruz. Eğer Fenerbahçe'den kendin ayrılırsan Fatih Terim'in seni çok beğendiğini sana sıcak baktığını söylemek isterim" dedi.

​VALBUENA RENK VERMEDİ!

Valbuena'nın ise Gomis'in bu sözlerine karşı fazla renk vermediği ve gülümsemekle yetindiği belirtildi. Valbuena'nın, Kocaman'ın takımda kalması durumunda Fenerbahçe'den ayrılımak istediği de iddia ediliyor.

Kaynak: Takvim

Mustafa Cengiz: Gomis penaltıyı atarken içimde fırtınalar koptu

Asrın transfer iddiası Fenerbahçeyi bırak Galatasaraya gel

Haberin Devamı
YORUM YAZ