MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

22 Mayıs Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Çim piste Çıkacak Olan ÜNSALMIŞ Uygun Rakipler Arasında Kazanmaya Yakın..

1.Ayak: Birkaç koşusunda ciddi aday olarak birinciliğe önerdiğim Özpar’ın son yarışında D.Kaya ile elde ettiği ikincilik dikkat çekiciydi. Bir kez daha aynı aprantisi ile favorimdir. Binicisi iyi idare ederse kazanmasını beklediğim Özpar’ın rakipleri Özreis, Adilabi ve Berkuk olacaktır. Sürprizi bir kez daha Küçük Demirırım’dan bekleyelim.

2.Ayak: 1600 metrede yapılacak olan satış-3 koşusunda Ünsalmış favorimdir. 1900 metrede kazandığı son birinciliğinde Düşeş – Baba Metin ve Baba Emir’i geçen Ünsalmış daha sonra 2200 metrede üçüncü kalmıştı. Son kum yarışı vasat geçen bu at çim pistte farklı koşmakta olup kazanmaya yakındır.

3.Ayak: 1900 metrede çim pistte sürprize açık bir koşu takip edeceğiz. Çim pistte üst üste iyi koşan G1 galibi Prenses Göksu’nun yavrusu olan Goldwyn artık kazanır diye düşünüyorum. Quasar, Power to Power ikilisi ekürilerin hatasını kollayacaktır.

4.Ayak: 1400 metre çimde yapılacak olan hand-15 mücadelenin katılımcıları kazanmayı unutmuş isimlerdir. Son 5-6 yarışında birincilik yapamayan atların yer aldığı bu grupta Vasily favorimdir. Form grafiğindeki çıkışı devam ettirecek olan Vasily iddialı olacaktır. Keep Walking, Dede Taşı, Borantay, Lagrimas, Strike Hard ve Gravesend bu grupta birincilik bekleyeceğimiz atlardır.

5.Ayak: 1500 metrede kumda yine sürprize açık bir koşu yapılacak. Form olarak G2 koşuda Yılmabaşar, Saadın Gücü, Kızılhan arkasında 4’üncü kaldığı koşusu sonrasında My Sultan favori olacaktır. Ancak ağır kilosu burada sorun olabilir. Sultanhan, Geçgelanna, Çakırcelep, Fülane ve Kolaçan diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Kısa mesafede günün kapanışını Nestor yapabilir. Son yarışı kum pistte etkisiz olsa da daha önce girdiği koşuda elde ettiği ikincilikte çok iyi koşan arıkan farklı koşacaktır. Maksimonna ve Best Of Ela rakibi atlardır.

4 5 2 3 1 1
1 9 6 2 3
6 8 2 6 2
7 4 9
9 8 10
5 4
1

Haberin Devamı
YORUM YAZ