MENÜ

Aziz Yıldırım düğmeye bastı

Başkan, kongre sonrası vakit kaybetmemek adına şimdiden transferde ön anlaşmalar yapıyor. Aziz Yıldırım’ın seçilmesi halinde imza atması beklenen ilk isim, Aykut Kocaman’ın çok istediği Ahmed Musa. Hatem Ben Arfa için de girişimler sürüyor.

Aziz Yıldırım düğmeye bastı

2-3 Haziran’daki kongreden sonra kadro yapılanması için seçilecek başkanın fazla bir süresi olmayacak. Bunun bilincinde olan Aziz Yıldırım, transfer için kolları sıvadı. Yıldırım, yola Aykut Kocaman ile devam etmeyi planlıyor.

Bu nedenle transfer çalışmaları, Kocaman’ın talepleri doğrultusunda ilerliyor. Aziz Yıldırım’ın kurmayları, tecrübeli teknik adamın takımda görmeyi çok istediği Ahmed Musa için girişimleri sürdürüyor. Bonservisi Leicester City’de olan 25 yaşındaki hücum oyuncusunun kiralanması bekleniyor.

Ben Arfa boşta, Shaw uzatmadı

Listedeki isimlerden bir diğeri Hatem Ben Arfa. Fransız yıldız için geçtiğimiz sezon yapılan girişimler, oyuncu ile PSG arasındaki alacak sorunu nedeniyle sonuçsuz kalmıştı. Şu anda boşta olan Ben Arfa’nın transferi artık çok daha kolay görünüyor. Manchester United’la sözleşmesi sona eren Luke Shaw ve Anlanyalı Emre Akbaba, diğer adaylar.

Fenerbahçeli Roman Neustadter'e teklif yağıyor!


Haberin Devamı
YORUM YAZ