MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

21 Mayıs Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Maiden Koşuda LÜLEBURGAZ..

1.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan hand-16 koşuda ilk şansı Hercules’e vereceğim. Powerscourt yavrusu bu atın son iki yarışta form durumu iyiye gitmekte olup eküri desteğiyle kazanabilir. Blaze Of Light, King Power, Akhtamar, Geçit Yok ve İlkerbeyli diğer şans verdiğim atlardır.

2.Ayak: Seri stiliyle Kovada bir kez daha öne çıkacaktır. Tempoyu yüksek tutarsa Manidar, İpekçihan gibi düzlükte atak yapacak isimler için işe yarar bir koşu temposu ortaya çıkacaktır. Burukmert, İrfan, Beratbey ve Babamemduh daha sonra şans verilebilir isimlerdir. Catch Money ise sürprize yapacağım son atımdır.

3.Ayak: Arap taylarının bu koşusunda Lüleburgaz ilk şanslı isim olarak gözüküyor. İlk kum yarışında tabela dışında kaldıktan sonra 1200 metrede üçüncü olup çıkışa geçmişti. Daha sonra son çim yarışında ikinci olurken Çaltepe’ye az farkla geçilen Lüleburgaz kazanmaya yakın gözüküyor.

4.Ayak: 2000 metrede sartlı-4 koşuda takip ettiğimiz isimler var. Bunlardan biri son Kv6 koşuda ikinci kalan Arkansas Soul’dur. Bu at henüz uzun mesafe koşmadı ama artan form ile uyum sağlarsa kazanabilir. Faitful Wolf, Superstar Lady ikilisi rakibidir.

5.Ayak: 1300 metrede çim pistte yapılacak olan koşuda Kutup ilk şanslı gözüküyor. Son çim yarışında gösterdiği form gruptaki rakiplerinin uygunluğu ile kazanabilir. Thor gibi kalitesi yüksek bir isim aynı koşuda 4’üncü kaldıktan sonra bu kez rövanşı alabilir. Çimde iyi bir at olan Karamemduh ve formda olan Ekiner yazılır diğer isimlerdir. Özalak dinçlik koşusu ile sürprizi yapabilir.

6.Ayak: Çim pistte orta mesafeli bir koşu ile program kapanışı olacak. Zorlu koşuda cazip bir sonuç çıkmasını bekliyorum. Goben son yarışında tabelanın hemen dışında kalmıştı. Form durumunu devam ettiren Goben favorimdir. Sonemir, Şerifoğlu, Heveskar, Kadirkaan, Türbülans, Goncanur ve Malakka diğer şans verdiğim atlardır.


1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
2 1 5 3 1 2
1 2 1 7 13
5 5 2 6 12
8 10 2 11
4 11 9 6
6 4 8
9-8 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ