MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

20 Mayıs Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Son Ayağa Taşıyacağımız Altılıda İZYAZ’ı Bekleyeceğiz

1.Ayak: Dünya Arı Günü Koşusu 2000 metrede ve sentetik pistte yapılacak. Son yarışında kolay giden ve binicisini yanıltan Alemin Kralı için yorumumuzda kolay gitmesi yanıltır mutlaka boşlamayıp teşvikle düzlüğe çıkılmalı demiştim. Bir kez daha Alemin Kralı için aynı düşüncedeyim bakalım uygulama nasıl olacak. Bütünay, Herakles, Oğlum Baran, Zirve Tay rakipleri olarak gözüküyor. Bomba isim 1 nolu Aslan Parçası.

2.Ayak: Son yarışında güvendiğimiz isimlerden biri olan Let Me Pass bir kez daha öne çıkıyor. Rock Of Sea’ye 2100 metre çimde kaybeden bu atın 2000 sentetikte kazanması normal sonuç olur. Best Spot toparlandıktan sonra kazanacak duruma geldi rakibidir.

3.Ayak: Son yarışında Cihangir Koşusu’nu Hep Beraber’e kaybeden Ganando Solo bu kez uzayan mesafede favoridir. Geçildiği rakibi Erkek Tay Deneme galibi olunca popülaritesi artan Ganando Solo’nun mesafe tecrübesi az olup beklenenden eksik kalırsa sürpriz yaşanabilir. Sakarya Koşusu galibi olan Bayezid 1900 metrede Sharpa’nın kazandığı gün üçüncü kaldığı koşusu ile öne çıkacak taylardan biridir. 1400 metrede kazandıktan sonra 1900 metrede ikinci kalan High Cat anneden gösterdiği kalitesi ile mutlaka yazılmalıdır. Joshua, Lions Rose ve Al Uqsur diğer şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: İlgi çekici bu grubun koşusu bakalım nasıl geçecek. Dirty Women geçen yarışında beklemediği bir mağlubiyet aldı. Bu kez mesafe lehine olacak şekilde uzadı. Dakota ise güçlü bir rakibe geçildi ve mesafeye babadan olan yatkınlığı ile favorilerden biri olur. Funny Familliar ise burada da kazanırsa Kısrak Koşusu adaylarından biri olmaya devam eder. Sinsirella uyum sağladığı binicisi ile çim pistte bir kez daha iyi koşacaktır. Okypeta’sız kupon olmaz.

5.Ayak: Çim pistte kazandığı koşuda son 800 derecesi 50.48 olan Melihefe ve 50.85 olan Memduhağa dikkat çektiler. Sakalaydın’ın 0.50.96’sı da var. İlk çim yarışına çıkacak olan Şamşimşek bakalım bu piste nasıl uyum gösterecek. Demirturbo iki koşu kazanarak geliyor onu da yazacağım.

6.Ayak: 1900metrede Arısan önünde kazanan İzyaz çim pistte gösterdiği form ile bir kez daha şanslı gözüküyor. zorlu programda siz de benim gibi son yarışa altılıyı taşırsanız bu ata güvenin.


5 5 5 1 5 2
2 3 6 5 6
3 8 4 3
// 2 2 7
8 9 3 1
7 4
1

Haberin Devamı
YORUM YAZ