MENÜ

Fenerbahçe kupa aşkına!

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off finalinde Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi, serinin 4. maçında bugün karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe kupa aşkına!

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off finalinde Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi, serinin 4. maçında bugün karşı karşıya gelecek. Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele saat 18.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Seride 2-1 önde bulunan Sarı-Lacivertli takım, rakibini yendiği takdirde 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak. Yakın Doğu Üniversitesi’nin galibiyeti halinde ise şampiyon takım, perşembe günü oynanacak serinin 5. ve son maçında belli olacak.

Fener’in kozu seyircisi

Play-Off final serisinin ilk maçını Fenerbahçe deplasmanda 83-76 kazanmış ve seride 1-0 öne geçmişti. Evindeki ikinci karşılaşmada rakibine 68-61 üstünlük kuran Yakın Doğu Üniversitesi, seriye 1-1’lik eşitliği getirmiş ancak Sarı-Lacivertliler, 3. maçta taraftarı önünde rakibini 81-68 mağlup etmiş ve 2-1 öne geçmişti. Saha avantajıyla parkeye çıkacak olan Fenerbahçe’nin en önemli kozu, tribünleri doldurması beklenen taraftarı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ