MENÜ

Kıran kırana Ricardo Quaresma pazarlığı!

Çinlilerle Portekizli yıldız için masaya oturan Beşiktaş, kapıyı 10 milyon Euro’dan açtı. Karşı teklif 7 milyon oldu. Tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Kıran kırana Ricardo Quaresma pazarlığı!


Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Hem yaşlanan kadroyu gençleştirmeyi hem de yeni transferlere mali kaynak yaratmayı hedefleyen Beşiktaş, Dusko Tosic'i 5 milyon Euro'ya Guangzhou Evergrande'a satmasının ardından, Ricardo Quaresma'yı da Uzakdoğu'ya göndermeye hazırlanıyor… Siyah-beyazlıların, bu kapsamda Portekizli yıldız için Çin'den gelen görüşme talebini kabul ettiği ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman ve ekibinin kapıyı 10 milyon Euro'dan açtığı, karşı tarafın ise 7 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu öğrenildi.

DÜNYA KUPASI'NIN BİTMESİNİ BEKLEMEKTEN VAZGEÇTİLER

Tarafların, ortak bir noktada anlaşma sağlayabilmek adına önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği belirtildi… Beşiktaş, daha önce Çin kulüplerinin görüşme taleplerini Quaresma'nın da isteği üzerine Dünya Kupası sonrasına bırakmış ancak oyuncunun bu konudaki fikrini değiştirmesinin ardından, teklifleri değerlendirme kararı almıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ