MENÜ

Galatasaray'da Asamoah defteri yeniden açıldı!

G.Saray’dan teklif aldığını açıklayan Asamoah, “Kararımı vermedim” dedi. Çizme basını, “Inter, Devler Ligi’ne gidemediği için transfer yatabilir” yorumunu yaptı.

Galatasaray'da Asamoah defteri yeniden açıldı!

Galatasaray'da Kwadwo Asamoah defteri yeniden açıldı... "Inter'le anlaştı, artık gelmesi imkansız" denilen Ganalı yıldızın adı birkez daha G.Saray'la anılmaya başladı. Müjdeli haber ise İtalya'dan geldi.

​TEKLİFİ RESMEN AÇIKLADI

Çizme basınına konuşan Asamoah, "Bir Türk takımından teklif aldım" diyerek Galatasaray'ı işaret etti. Yıldız futbolcu, "İtalya'dan da bir takımla görüşüyorum. Kararımı vermedim" ifadesini kullandı.

Bruma’dan 250 bin euro daha

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

SKY Sports, Inter'in Şampiyonlar Ligi'ne gidememesinden dolayı Asamoah'ın transferden vazgeçtiğini öne sürdü. Galatasaray'ın bu nedenle transferde şanslı olduğu da gelen bilgiler arasında.

ERGÜN'ÜN YOKLUĞU SIKINTI OLACAK!

Sezon başında Galatasaray ile Asamoah her konuda anlaşmış fakat Juventus'un tutumu sonrası transfer yatmıştı... Fakat o dönem görüşmeleri yapan ve Ganalı yıldızla çok olumlu bir ilişki kuran Cenk Ergün şu anda görevde değil. Bu durumun transferin seyrini olumsuz etkileyebileceği belirtiliyor.

Kaynak: Takvim

Premier Lig ekibinden Garry Rodrigues açıklaması!


İşte Galatasaray - UEFA anlaşmasının detayları

Haberin Devamı
YORUM YAZ