MENÜ

Mathieu Valbuena: Ben paramı alıyorum

Mathieu Valbuena, “Yedek kalmak seni üzüp sinirlendirmiyor mu?” sorusuna, “Tabii ki ben de her zaman oynamak isterim. Ancak bu şekilde yedek kalıyor oluşum benim için açıkçası dünyanın sonu değil. 33 yaşında bir futbolcuyum. Paramı alıyorum” diye yanıt verdi.

Mathieu Valbuena: Ben paramı alıyorum

Mathieu Valbuena... Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın ısrarlı talebi üzerine transferi yapıldı. Hatta o dönemler hatırlanırsa Kocaman Fransız yıldız için, “Takımın lideri olacak” ifadelerini kullanmıştı. Ancak ilerleyen günlerde ne olduysa oldu Kocaman, “Liderim olacak” dediği oyuncusunu gözden çıkardı ve kulübeye mahkum etti. Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre bu durum Sarı-Lacivertli camianın yanı sıra spor kamuoyu tarafından da tepkilere neden olsa da Aykut Kocaman bu kararından hiçbir zaman geri adım atmadı. En sıradan maçlarda bile Fransız oyuncuyu ilk on bir yerine kulübeye oturttu. Kocaman’ın Valbuena’yı kullanış tarzını destekleyenler de vardı ancak hayli azınlıktaydı. Durum böyle iken Valbuena neler düşünüyordu? Bu da ayrı bir merak konusuydu.

Volkan Demirel'den tarihi karar!

"KAFAMA TAKMIYORUM"

Fransız yıldız ise yakın çevresinin kendisine yönelttiği, “Yedek kalmak seni üzüp sinirlendirmiyor mu?” sorusuna ise son derece sakin bir şekilde net yanıtlar verdi... Mathieu Valbuena, “Tabii ki ben de her zaman oynamak isterim. Ancak bu şekilde yedek kalıyor oluşum benim için açıkçası dünyanın sonu değil. 33 yaşında bir futbolcuyum ve paramı alıyorum. Sahaya çıktığımda da elinden geleni yapıyorum. Bu yüzden bu konuyu çok fazla kafama takmıyorum” yanıtını verdiği öğrenildi.

Aykut Kocaman’ın kulübeye mahkum ettiği Valbuena 39 maçta 8 gol atıp 16 da asist yaptı.

Vincent Janssen'le bir yıl daha

Haberin Devamı
YORUM YAZ