MENÜ

Konyaspor, iki idmanla Fenerbahçe maçına

Osmanlı’nın yenilmesiyle bitime bir hafta kala ligde kalması kesinleşen Konyaspor’da lig bitti. Yeşil-Beyazlılar’ın yıldız isimleri düne kadar tatildeydi. Fenerbahçe maçına iki idmanla çıkacak olan Konya’da kaleci Serkan da cezalı...

Konyaspor, iki idmanla Fenerbahçe maçına

Fenerbahçe ligin son maçında Konyaspor’u ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler adına şampiyonluk ihtimalinin düşük de olsa devam etmesi nedeniyle büyük önem taşıyan maçın Konyaspor tarafında ise bir anlamı kalmadı.

Osmanlı’nın Beşiktaş’a kaybetmesiyle ligde kalması garantilenen Yeşil- Beyazlılar’da uzun süren stresli günlerin ardından takım adeta tatile çıktı. Düne kadar yıldız oyuncular Eto’o ve Adis Jahovic başta olmak üzere kadronun tamamına yakını izinliydi. Bugün idmanlara başlayacak olan Konyasporlu oyuncular, cumartesi günkü karşılaşmaya yalnızca iki idman yaparak çıkacak.

Eto’o da gidiyor

Eto’o’nun da sakatlığını gerekçe göstererek yönetimden izin istediği ve büyük ihtimalle Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Kaleci Serkan’ın da cezalı olması nedeniyle ligin kaderini etkileyecek maçlarından bir tanesinde Konyaspor hayli sıkıntılı bir kadroyla sahada olacak.

Yönetimde flaş istifa

Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, istifa edeceğini açıkladı. Dedikodu ortamlarının Türk futboluna zarar verdiğini söyleyen Çakıcı, “Bu ortamda yakında kulüpler ne başkan ne de yönetici bulur. Uzun yıllar futboldan uzak kalmayı düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ