MENÜ

Cengiz Ünder'e ödül

İtalya’nın Roma kulübünde forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder, İtalya Spor Yazarları Derneği Roma Şubesi’nin (USSI Roma) her yıl geleneksel olarak verdiği sezon sonu ödüllerinden birine layık görüldü.

Cengiz Ünder'e ödül

1989 yılından bu yana, İtalya Serie A’da sezonun tamamlamasını takiben gerçekleştirilen ödül töreninin bu yılki versiyonu, 21 Mayıs Pazartesi günü İtalya’nın köklü spor kulübü “Circolo de Aniene”de yapılacak.

Sezonda performanslarıyla öne çıkan ve dikkat çeken oyunculara farklı kategorilerde verilen ödüllerden birine bu sezon başında Medipol Başakşehir’den sarı-kırmızılı başkent takımına transfer olan Cengiz Ünder de layık görüldü.Roma’da forma giydiği ilk sezonda attığı 8 gol ve takımına yaptığı katkıyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini toplayan milli oyuncu, Romalı spor yazarları tarafından ödüllendirilecek. Roma’nın bu yıl özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kadar yükselmesinde payı olan Teknik Direktör Eusebio Di Francesco ile kulüp sportif direktörü Monchi de ödül alacak isimler arasında bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ