MENÜ

Fernandao'dan ikinci duble

Altı maçlık sessizliğini Bursaspor karşısında galibiyeti getiren golü atarak bitiren Fernandao, dün Karabük'ü de boş geçmedi.

Fernandao'dan ikinci duble

Ligdeki ikinci dublesini yapan Brezilyalı yıldız gol sayısını da 8'e çıkardı. Tecrübeli oyuncu, ligde 2-0 kazandıkları Başakşehir maçında da iki gol birden atmıştı. Fernandao, Türkiye Kupası'ndaki 4-1'lik Adana Demir maçında da rakip fileleri iki kez havalandırma başarısı göstermişti.

5
Fenerbahçe'nin rakipleri bu sezon ligde kendi kalelerine 5 gol attı. Sarı-lacivertliler bu alanda ligin zirvesinde yer alıyor. İşte o goller: Halil İbrahim (G.Birliği), Kosanovic (Göztepe), Medjani (Sivas), Sow (Bursa), Kravchenko (Karabük).

SERİYE BAĞLADI
Fenerbahçe, Karabük'ü yenerek Süper Lig'de üst üste 7. galibiyetini aldı. Bu ligde devam eden en uzun galibiyet serisi olurken, sarı-lacivertliler en son 2014- 15 sezonunda arka arkaya 7 maçı kazanmıştı. F.Bahçe böylece o sezonki seriyi de egale etmiş oldu.

7-0
Fenerbahçe, 14 Şubat 2009'daki Hacettepe maçından (7-0) bu yana ilk kez bir lig karşılaşmasında 7 gol attı. Bu skor, sarı-lacivertlilerin tarihindeki en farklı deplasman galibiyeti oldu.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ