MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

14 Mayıs Pazartesi  Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

14 Mayıs Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ÇALTEPE Kaliteli Pedigrisi ile Öne Çıkıyor

1.Ayak: Arap taylarının Maiden bu koşusunda favorim. Çaltepe olacak. İlk yarışında koşuya adapte olduktan sonra iyi bir sprint yapan Çaltepe önde kaçan rakibi kesmeyince ikincilikte kalmıştı. Ayabakan yavrusu olan tayın annesi Şövalye – Seyyare 55 olduğundan Yılmabaşar ile anne hattından akraba olan tay bu grupta birinciliğe yakındır.

2.Ayak: Bursa Jandarma Koşusu’nda 17 tay koşuya giriyor ve sürprize açık bir yarış olacaktır. Anzas gibi çimde farklı koşan bir isim bu grupta favoriler arasında yer alacaktır. Kalitesine inandığım Tinemis, çimde de iyi koşacağını düşündüğüm Öcal Tay, son yarışında başarılı olup kazanan Karahindibaya, Azaraks yavrusu olmasıyla çimde de iş yapabilecek olan Always First, Free Power ve Wind Power şans verdiğim diğer atlardır.

3.Ayak: çim pistte 2000 metrede yapılacak olan yarış dişilere mahsus bir koşu olup İpekkız bir kez daha favorimdir. Bu tip rakipler arasında favori olduğu yarışlarda beklediğimden biraz daha eksik kalınca geçilen bu kısrak son iki yarışında yine iyi mücadeleler yaptı. War Legend – Demir Rıfkı arkasında üçüncü, Utkunbaba – Zencirbey arkasında yine üçüncü olurken çim pistte göz dolduran İpekkız artık kazanmalıdır. Güvenmeyenlere Little Bird ilave tavsiye ederim.

4.Ayak: M.Kemalpaşa Koşusu 1500 metre çim pistte yapılacak olup baştan sonra ciddi br rekabete sahne olacak. Çimde çok iyi bir at olan Taras Bulba son üç yarışında çok iyi form gösterdi. Over A Shilling bu kez rakipleri uygunlaşınca şansı arttı. Santa Rua’nın gösterdiği form tatminkar olup yine kazanabilir. Burakşah ve Brave Azur’un da formda olmasıyla koşuyu kapatacağım.

5.Ayak: Arap taylarının bu koşusunda kariyerine üçüncülük ile başlamış olan Coşgel favori olacaktır. Taykut’un kazandığı yarışta ikinciliği Çok Yakın isimli rakibine kaptırmış olan tay bu kez daha iyi sonuç almaya çalışacak. Gözü Açık, Zorovalı, Bedih ve Salihim diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Geçen yarışında yaptığı sürpriz ile dikkat çeken War Reason sıralamamızda üçüncü şanslı atımızdı. Bir kez daha şans vereceğim bir isimdir. Kalabalık grupta rakipleri Ray Of Sunshine, Bay Jak, Here In Blue, Cruyff, Spring Break ve Ghost Warrior olacaktır.

3 1 2 5 8 6
16 // 3 4 18
14 3 4 6 5
3 2 1 4
5 1 5 7
4 11
2 15

Haberin Devamı
YORUM YAZ