MENÜ

Levante-Barcelona maç sonucu: 5-4

İspanya La Liga'nın 37. hafta mücadelesinde Levante sahasında şampiyonluğunu garantileyen Barcelona'yı ağırladı. Ligi namağlup olarak tamamlamak isteyen Katalan ekibi, mücadelede büyük şok yaşadı. 5-1 geriye düşen Barça, 5-4'ü yakaladı ama bu skor Katalanlara yetmedi ve ligde ilk kez yenildiler.

Levante-Barcelona maç sonucu: 5-4

İspanya La Liga'nın 37. hafta mücadelesinde Levante sahasında şampiyonluğunu garantileyen Barcelona ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye ev sahibi hızlı başladı. 9. dakikada Emanuel Boateng sahneye çıktı ve skoru 1-0'a getirdi. Ardından Ganalı futbolcu 30'da bir kez daha sahneye çıktı ve bir anda skor 2-0'a geldi.

Messi'den yoksun çıkan Barça, kalesine gördüğü 2 golle büyük şok oldu.

Bu golün ardından Katalan ekibinde Coutinho skoru 2-1'e getiren golü 38'de kaydetti. Bu aynı zamanda maçın ilk yarısının da skoru oldu.

2. yarıya futbolcular çıkarken maçı izleyenler kopacak olan fırtınadan habersizdiler.

Ev sahibi Levante öyle bir 2. yarı başlangıcı yaptı ki Barcelona neye uğradığını şaşırdı. İlk olarak 46'da Enis Bardhi, 49'da Boateng ve 56'da tekrar Bardhi skoru bir anda 5-1'e getirdi. Ganalı Boateng ise attığı golle hat-trick yapmayı başardı.

Bu art arda gelen gollerin ardından Barcelona ataklarını sıklaştırdı ve 59'da Brezilyalı Coutinho yine sahneye çıktı skoru 5-2 yaptı.

Transferi sonrası eleştirilerin odağında olan Coutinho, 64'te tekrar sahneye çıktı. Hat-trick yaparak skoru 5-3 yaptı.

71'de Barça bu kez penaltı kazandı ve topun başına çıkan Suarez, topu ağlara gönderdi. Maçın skoru 5-4'e geldi.

Mücadelede başka gol olmayınca Barcelona 5-4 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

Katalan ekibi böylece yenilgisiz şampiyonluk hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ