MENÜ

Fenerbahçe'de veda zamanı: Kameni ve Skrtel...

Fenerbahçe’de Kameni ve Skrtel ile sezon sonu yollar ayrılıyor. Kamerunlu kaleci Kameni'nin teknik direktör Aykut Kocaman hakkındaki açıklamasından sonra üstü çizildi ama hala 2 yıllık sözleşmesi var. Glasgow Rangers'ın istediği Skrtel ise yönetime durumunu sordu ve "Karar senin" cevabını aldı. İskoçlar'ın teklifi ise 4 milyon pound.

Fenerbahçe'de veda zamanı: Kameni ve Skrtel...


Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe, takımı gençleştirme operasyonu kapsamında iki yabancıyla yolları ayırma noktasında. Gönderilmesine kesin gözüyle bakılan ilk isim Carlos Kameni... Kamerunlu kalecinin geçtiğimiz günlerde İspanyol medyasına yaptığı açıklamalar sonrasında üzerinin çizildiği, Kameni'ye 'istediğin takıma gidebilirsin' mesajının iletildiği öğrenildi. Ancak Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan ve sezon başına da 2.1 milyon Euro garanti ücreti olan 33 yaşındaki Kameni'nin eski takımı Malaga'ya gidebileceği kulislerde konuşuluyor.

SON KARARI SKRTEL VERECEK
Takımdan ayrılması gündemde olan ikinci isim ise Martin Skrtel... İskoç ekibi Rangers'tan teklif alan Slovak stoperin yönetimle bir görüşme yaptığı, kendisi hakkında nasıl bir karar verileceğini sorduğu öğrenildi. Yönetimin Skrtel'e "Senden memnunuz ancak karar senin. Gitmek istersen bu karara saygı duyarız" yanıtını verdiği bildirildi. Rangers'ın, Skrtel için F.Bahçe'ye 4 milyon Pound'luk bir teklif sunduğu, sarı-lacivertlilerin sezon sonu net yanıtı vereceği gelen bilgiler arasında. 1984 doğumlu Skrtel'in F.Bahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ