MENÜ

Osman Yılmaz'ın İstanbul at yarışı tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın İstanbul at yarışı tahminleri

13 Mayıs Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Winchester da Halis Karataş Varsa Güvenebiliriz

1.Ayak: Dişi Tay Deneme Koşusu ile başlayacak olan altılıda jenerasyonun en iyi tayları arasında şampiyon bir kısrak ipi göğüsleyecek. Son yarışında üzerindeki durgunluğu atmış gözüken Miss Planet çok iyi koşmuştu ama rakibi Peri Lina daha gülü bir sprintle gelince ona kaybetmişti. Bu kez rövanşı alabilir. Peri Lina ise gösterdiği gelişimi devam ettirmeye çalışacaktır. Grayamazon ise İzmir’deki koşuları ile göz doldurmuş atlardan biri olup S.Kaya tercih edince bir anda gündeme çıktı. Son ana kadar koşuya asılacak bir tay olup sürprizi yapabilir. Valencia ise önde kaçmasa bile kazanabileceğini göstermişti. Ancak bu kez rakipleri sertleşti. Firey Ates ve Şeker Hanım form olarak yazılır diğer atlardır.

2.Ayak: Mehmet Yavuz Yılmaz Koşusu 1600 metre çim pistte gerçekleştirilecek olup Winchester favorimdir. H.Karataş ile girdiği koşularda Ş.Kaya Kayıkçı Koşusu galibi olup 5 yarışında da ikiliden düşmeyen Winchester gösterdiği uyum ile takip listemizde ilk at olmasıyla öne çıkıyor. Risk alarak bu günde banko yazarak diğer koşulara bütçeyi kaydıracağım.

3.Ayak: Programın zor koşularından biri olan Anneler Günü Koşusu’nda favorim Patroniçe olacak. Son yarışında Cankardeşler’i geçen Abuş olurken Batman Aslanı ikinci, Cankardeşler üçüncü ve Patroniçe dördüncü olmuşlardı. O grupta start alan Patroniçe şimdi dişi rakipler arasında birinciliğe yakın gözüküyor. Mavi Dalga’ya ikinci kalan Gözyaşı Gecesi, Falez ikilisi ciddi rakipleridir. Daha sonra Kınalı Kuzu ve Sanberk’i dikkate alacağım.

4.Ayak: Hasan Adalı Koşusu 1600 metrede ve çim pistte yapılacak olup uzun bir aradan sonra Waneta’yı izleyeceğiz. Geçtiğimiz yıl start alacak konuma gelmesine rağmen sahibinin uzun bir istirahat dönemi istediği Waneta bu yıl ilk mücadelesine iyi hazırlanmış olup favorimdir. Dişi Tay Deneme’de Waneta’yı geçen Miss Helin çok iyi durumuyla favorinin rakibidir.

5.Ayak: Son yarışında 2200 metre çimde Vicdansız kazanırken ikinci olan Özdamar bu grupta ilk şansı vereceğim isimdir. Mesafeli çim pistte söz sahibi olan bu atın rakibi ise Ak Fetih olacak. Herakles ardında ikinci kaldıktan sonra bu grupta uzuna olan yatkınlığı ile Ak Fetih de iş yapacaktır. Saray Cariyesi, Aslansütü, Şehlevent ve Alibegi diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Erkek Tay Deneme Koşusu’nda iki ata şans vereceğim. Kalitesine inandığım Bodyguard Hero ilk andan itibaren G1 atı olduğunu iddia ettiğim bir isimdi. Bu atın üç koşudur gösterdiği form ile şimdi herkesi inandırmış olması favorilerden biri olacağını gösteriyor. Rhythm Divine ise geçen yılın şampiyon ikilisi olarak karşısına çıkan güçlü bir isim karşısında gücünü bir kez daha ispat etmeye çalışacak.

6 3 11 6 2 3
8 4 4 8 12
3 3 //
12 6 7
2 16 5
11 4
10

Haberin Devamı
YORUM YAZ