MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

12 Mayıs Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Bu program para verir riski tay yarışında STINGING STROKES ile alacağım

1.Ayak: Demirbüken’in kazandığı Adana’daki 1200 metrelik koşuda Küçük Matra üçüncü, The Daughter Sun 4’üncü kalmıştı. The Daughter Sun bir önceki koşusundaysa Kızılşahin’e geçilmişti. Serseri’nin kazandığı Kısa Vadeli-6 yarışta 4’üncü kalan Gipsy Danger’ın formunda ilerleme oldu. Aynı şekilde İrem Su’nun Mister Right’ın kazandığı koşuda elde ettiği 4’üncülük de iyiydi. Salamis, Violin, Kainat gibi isimler kalitesi ile bütçeye göre ilavelerimiz olabilir. Miss Eleni unutmadan Gökhan ile koşuyor hatırlatayım istedim.

2.Ayak: Avrupa Birliği Bakanlığı Koşusu 1600 metre çim pistte yapılacak olup ilgi çekici bir mücadele olacak. Dişi Tay Deneme’ye gitmeyen Panta Rhei, Flick The Switch, Tomiris-White Fire ekürisi burada boy gösterecek. Rocket Girl, Jamala, Puzzle ve Adalyn derse kuponlar için sürpriz gelmiş olur.

3.Ayak: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Koşusu 1600 metrede olacak ve erkek taylar burada güçlerini sınayacaklar. Geçen koşusunda geç kalan atakları ile dış kulvarda oldukça ara kapatmasına rağmen 4’üncü kalan Vancouver bu kez favorimdir. Aynı koşuda önünde yer alan Armonda ve ekürisi Nestor ciddi rakipleridir. Takı değişikliği sonrasında iki koşu kazanan Fire And Smoke daha sonraki isimdir. Last Shadow ve Royal Avsar sürpriz isimler.

4.Ayak: Kariyerine bu yarış ile başlayacak olan taylardan Stinging Strokes pişkinliği ile dikkat çekmekte olup favorimdir. Invincible Son’ın şu ana kadar koşan 3 tayından sadece 1’i kum piste dereceye girdi. Koşunun kum olması bu bakımdan bir avantaj gibi gözüküyor. Warrior Princess, Butterfly Dreams ile anneden kardeş olan tay ilgi çekici eşleşmesi ile kazanmaya yakın gözüküyor.

5.Ayak: 1500 metredeki bu hand-15 koşuda kariyeri belli isimler start alacak. Takip listemde olan Bogdanovic, Strike Hard, Sky Master, Bahather ve verdiği araya rağmen Deucalion şans vereceğim atlardır.

6.Ayak: Günün kapanış koşusu 1400 metre çim pistte olup sürpriz yaşanabilir. Son yarışı ile Cihandar Şah favori çıkacaktır. Çimi iyi olan Pirsuslu bence en ciddi rakibidir. Apasbey olmadan kupon yapmayalım derim. Geçgelanna mecburen yazıyoruz.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
4 13 12 3 4 6
6 5 2 5 1
2 9 5 8 4
8 11 7 1 2
3 7 10 3
5 10
1

Haberin Devamı
YORUM YAZ