MENÜ

Spor Toto 1. Lig play-off maçları hangi kanalda?

1.Lig’de Play-Off heyecanı başlıyor... Çaykur Rizespor ile Ankaragücü’nün ardından Süper Lig’e yükselen son takım belli olacak. İlk maçlar bugün yapılacak, rövanşlar ise 15 Mayıs’ta...

Spor Toto 1. Lig play-off maçları hangi kanalda?

Yarı finallerde ilk maç 19.00’da Kazım Karabekir Stadı’nda... Sezonu 4. sırada bitiren Ümraniyespor, Erzurumspor’a konuk olacak. Bein Max 1’den yayınlanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Normal sezonda haftalar boyunca ilk iki mücadelesi veren Ümraniye, 33. haftada Rize’ye 1-0 yenilince gözünü Play-Off’a çevirmişti.

Erzurumspor-Ümraniyespor karşılaşması beIN Sports Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

VAR hakemi Aydınus

Erzurumspor ise ligin sonuna doğru yakaladığı müthiş seri ile adını ilk 6 potasına yazdırdı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin çevrimiçi kullanılacağı maçta Fırat Aydınus görevli olacak. Hakem asistanı ise Mustafa Öğretmenoğlu.

Gazişehir Gaziantep-Boluspor

Saat 21.00’de Gazişehir ile Boluspor oynuyor. Sezon içinde Bolu’daki maç 0-0 biterken, Gaziantep’teki mücadeleyi Gazişehir 2-0’lık skorla kazanmıştı. Her iki takım da final yolunda avantaj elde etmek amacında. Ev sahibinde Özgürcan, Webo ve Del Valle’nin performansları belirleyici olacak.

Gazişehir Gaziantep-Boluspor karşılaşması beIN Sports Max 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

VAR hakemi Çakır

Boluspor’da ise Poepon, Sefa Yılmaz, Melih Okutan gibi isimler oldukça formda. Hem Gazişehir hem de Boluspor, 19 Mayıs Cumartesi günü Bursa’da yapılacak Play-Off finali’nde mutlaka yer almak istiyor. Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin çevrimiçi kullanılacağı maçta Cüneyt Çakır görevli olacak. Hakem asistanı ise yine bir Süper Lig hakemi Barış Şimşek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ