MENÜ

İkinci Neymar savaşı!

Brezilyalı yıldız Neymar'ın babası, PSG’ye oğlunun takımdan ayrılmak istediğini iletti. 2013’te Sambacı’yı, Santos’ta oynarken almak için karşı karşıya gelen Barcelona ve Real Madrid, bir kez daha kafa kafaya geldi. Konuşulan rakam ise yaklaşık 1.2 milyar TL.

İkinci Neymar savaşı!

Dünya futbolunun iki devi Barcelona ve Real Madrid, bir kez daha Neymar için karşı karşıya geldi. 2013 yılında Neymar, Santos’ta oynarken Barça ile Real, Brezilyalı yıldızı transfer etmek adına büyük bir savaş vermişti. Sonunda galip gelen taraf Katalan temsilcisi olmuştu.

Bu sezonun başında Barça, Neymar’ı, 1.1 milyar TL’ye PSG’ye sattı. Sezonun ikinci yarısında ayağı kırılan Neymar’ın, takımın Şampiyonlar Ligi’ne erken havlu atması ve Paris’te aradığı ortamı bulamaması sebebiyle yeni bir arayışa girdiği öğrenildi. Dünyanın en önemli menacerlerinden biri olan Pini Zahavi, Neymar operasyonu için resmen düğmeye bastı. İspanyol Marca Gazetesi’nin haberine göre Sambacı’nın babası, PSG’ye sezon sonunda takımdan ayrılmak istediklerini bizzat iletti.

Bu kez kaçırmak istemiyor

Bunun üzerine de hem Neymar’ın eski kulübü Barcelona hem de Real, golcü futbolcuyu almak adına harekete geçti. Barça, eski futbolcusunu yeniden kadrosunda görmek isterken, ezeli rakibi Los Galacticos da, bu kez Neymar’ı elinden kaçırmamak istiyor. Fransız ekibi, zorla onu takımda tutamayacağı için 1.2 milyar TL bonservis karşılığında 26 yaşındaki yıldızla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde flaş gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ