MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

10 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

BITCOIN İyi Form Durumuyla Öne Çıkıyor

1.Ayak: Son iki koşusunu Ankara’da kazanan Kralarslan son 800’ü 57 civarında koştu. Mesafeli yarışların başarılı atı olan Özayberk’in 1.01 ile son iki birinciliğinde elde ettiği son 800’e bakarsak rakibi daha hızlı olup ilk şansı da Kralarslan’a vermek gerekir. Batınhan, Özayberk ve Kurye diğer şans verdiğim isimler.

2.Ayak: Üçlü taylarda Maiden olan bu koşu 1600 metre çimde yapılacak olup ilk şansı Welkin’e vereceğim. Gilitter yavrusu bu tay kariyerine 4’üncülükle olumlu başlamıştı. Space Gray’in son koşusunu da iyi gördüm. Hobart, Akdere, Cooper Girl ve Bold Move diğer şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: Kum pistte etkin bir isim olan Satanhan son iki yarışında formda rakibi Budunalp’e geçilmişti. Çimde yaptığı koşuları göz dolduran bu atın kum pistte bu form ile kazanmasını bekleyebiliriz. Ancak Yoldaşhan, Manidar ve Binbir gibi güçlü rakiplerin olması keyifli bir mücadele olacağına işaret ediyor.

4.Ayak: Kapadokya Koşusu 2000 metrede yapılacak olup kalitesi yüksek isiler bir arada olacak. Bitcoin son dönemde bu gruplarda ciddi başarılı oldu ve istikrarıyla güven veren bir arıkandır. More Than A Game ardında kaldığı son yarışını beğendiğim Bitcoin bu rakiplerini geçecektir düşüncesindeyim.

5.Ayak: Gününde olduğu zaman iyi sonuç alan Hoy Hooy, üst üste kazandığı koşuları sonrasında beğenilen Öztürkmen, son yarışında ciddi form tutan Endless Power, son yarışı başarılı olan Orange Blossom ile bu grupta çok sayıda ismin şansı bulunuyor. Özdemir sürpriz atımdır.

6.Ayak: Bu koşuda iki isme şans vereceğim. Son yarışını Mart ayında koşan Temizkaan kısa-orta mesafede oldukça etkili bir isimdir. Bir süre aradan sonra gördüğü koşu sonrasında bu grupta iş yapacaktır. Rakibi ise önce Erkmen daha sonra Birkasım isimli rakibine geçilen Alderamin olacaktır. Kaizbert yavrusu bu at bir kez daha Uğur ile koşacak.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
6 12 1 6 5 7
// 10 5 1 2
5 7 3 7
1 1 2 4
3 4 8
3

Haberin Devamı
YORUM YAZ