MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

9 Mayıs Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ARDANUÇLU Risk Alınır.. HİLALEDA Uygun Grupta Yine Kazanmaya Yakındır..

1.Ayak: Çim pistte 1400 metrede yapılacak olan yarışta ilk şansı Lifetime’a vereceğim. Şubat-Mart döneminde sentetik pistte iyi koşular yapan bu atın daha önceki çim yarışlarında istikrarlı sonuçlar aldığını biliyoruz. Verdikleri araya rağmen Diamond Dash ve Karaheves gibi iyi çimciler Altın Çilek, Börteçine ve Irish Country gibi sürpriz yapabilecek isimler pek tabi Lifetime’ın rakibidir.

2.Ayak: Hazırlıklarında 1000 metrede 1.09 derecesi bulunan Ardanuçlu isimli tayın anneden Bilbilan, Umutlu, Alaram ile kardeş olduğunu hatırlatırım. Kaizbert kızı Artvin Güzeli’nin bu yavruları genelde ayağına çabuk isimler olup Ardanuçlu koşunun ilk metrelerinden itibaren koşuya adapte olursa kazanmaya yakın olur.

3.Ayak: Saim Önhon Koşusu 1400 metrede ve çim pistte yapılacak olup Yeltay bu koşuda yer alacak. TBMM Koşusu’nda önde numarayı rakibine verip düzlüğe çıkınca istediği koşuyu yapamayacağı belli olan safkanın 4 gün aradan sonra koşacak olması da önemli bir soru işareti taşıyor. Bu yarışta da önde temposunu bozabilecek rakiplerinin olmasıyla Akkula, Selkut, Altepe ve Reisoğlu gibi isimlerin sürpriz şansını artırıyor.

4.Ayak: Burhan Şenemgen adına yapılacak olan yarışta üç tayı ayıramadım. Funny Familliar arkasında ikinci kalan Magic Ramper ilk şanslı atımdır. Ailesinin atında Gökhan bir kez daha birincilik kovalayacak. Lord Of Time arkasında ikinci kaldığı koşusu ile Sarı Efe ve potansiyelli tay Kobra diğer şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: gördüğü son yarışında sorunu nüksetmeyen Alemin Kralı bu kez daha hazır gireceği koşuda şanslılardan biridir. Derin Sultan son yarışında iyi sprint yaptı ama rakibi daha erken öne çıkınca yakalayamadı. Gökkale 42 gün sonra pistte ve grup uygun gözüküyor. Karkamış takip listemde olan atlardan birisiydi yazacağım. Dışarda kalmaması gereken Hergele ile bu koşu tamamdır.

6.Ayak: Hand-15 yarış ile kapanışı yapacağız. Girdiği 3 yarışı da kazanan Hilaleda bir kez daha birinciliğin güçlü adayıdır. Rakipleri arasında çok güçlü bir ismin olmaması ile bir kez daha bankomdur.

2 1 8 3 3 2
5 1 4 1
4 7 2 4
11 3 9
1 6 5
6 9

Haberin Devamı
YORUM YAZ