MENÜ

Kim elendi survivor? Survivorda kim elendi? Adadan bir kişi daha gitti

Elif Şadoğlu, Merve Aydın ve Turabi Çamkıran bu hafta eleme adayları arasındaydı. Survivor dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Survivor Al-Star takımından bu 3 isimden biri adaya veda edecekti. Yapılan halk oylaması sonunda adaya veda eden kişi konseyde belli oldu. Elif, Turabi ve Merve üçlüsünden biri Survivor adasına veda etti. İşte elenen o isim ve detaylar...

Kim elendi survivor? Survivorda kim elendi? Adadan bir kişi daha gitti


Survivor'da kim elendi sorusu sevilen programın takipçileri tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam kritik bir eleme gecesi heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı, haftanın performanslarını ve birleşme partisi sürprizlerini açıkladı. Ada konseyinde Turabi ile Merve arasında gerginlik yaşandı. Daha önce yapılan toplu SMS oylaması sonuçlarına göre adaya veda eden isim belli oldu. Peki bu haftanın en iyi performansları kimler? SMS oylaması sonucu kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Survivor'un ilk dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler birinci eleme adayı olarak Merve'yi, ikinci eleme adayı olarak da Elif'in belirledi. Dünkü bölümde ikinci dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler üçüncü aday olarak Turabi'yi seçti. Bugün ise eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı toplu SMS sonuçlarına göre elenen isim belirlendi. Buna göre adaya veda eden isim Elif Şadoğlu oldu.

Elif Şadoğlu kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen Elif Şadoğlu, fitness eğitmenliği yapmaktadır. Katıldığı 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor 2017'de yer almış ve yapılan halk oylamasının ardından adaya veda etmişti.

Kim elendi survivor Survivorda kim elendi Adadan bir kişi daha gitti


Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliği ön plana çıkan Elif Şadoğlu, katıldığı Survivor 2017'nin tanıtımında, "Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın" sözleriyle ne kadar iddialı bir yarışmacı olduğunu vurgulamıştır. Elif Şadoğlu son olarak, Acun Ilıcalı'nın kararı ile birlikte Survivor 2018'e dahil oldu. Başarılı yarışmacı Elif Şadoğlu, Survivor 2018'de All Star takımında yarışıyor.

İkinci ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'un ikinci ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. İlk ödül oyununu kaybeden Ünlüler ikinci ödül oyununda rakibine fark attı. Yemek ödülünü kazanmak için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler'in yarışında Ünlüler rakibine fırsat vermeyerek 10'a 4 oyunu kazandı.

Ada konseyinde sinirler gerildi

Survivor'da bu akşam gerçekleşen eleme gecesinde Turabi adeta takım arkadaşlarını karşısına aldığını ilan etti. Bu söylemin üzerine Merve ve Turabi arasında sinirler gerildi. Merve'nin "bu kadar korkma" lafına karşılık Turabi'de iyice sert cevaplar vermeye başladı. Yapılan konuşmaların ardından Acun Ilıcalı meseleyi fazla uzatmadı ve konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Aleyna Tilki sürprizi

Acun Ilıcalı birleşme partisi öncesinde sürprizi açıkladı. Birleşme partisinde hem jüri olacak olan hem de şarkı söyleyecek olan ismin Aleyna Tilki olacağını açıkladı ve yarışmacıları oldukça şaşırttı. Yaptığı açıklamalarda ikinci gelecek isminde kim olacağını belirtti. Acun, birleşme partisine gelecek ikinci ismin İbrahim Büyükak olacağını belirtti. Acun yaptığı açıklamalara bir de yarışma sürprizi ekledi. Birleşme partisinde Acun ekibiyle birlikte Survivor yarışmacılarına karşı futbol maçı düzenleyecek. Öte yandan Acun ekibiyle beraber yarışmacılara karşı anlat bakalım oynayacaklar. Kazanan takımın ne ödül kazanacağı henüz belli olmadı.

Survivor genel puan durumu...

Kim elendi survivor Survivorda kim elendi Adadan bir kişi daha gitti

Haberin Devamı
YORUM YAZ