MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

8 Mayıs Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Güvendiğim İsimler
GECENİN KRALİÇESİ, MARK HOLMES


1.Ayak: Son yarışında Alessandra’nın kazandığı satış-3 koşuda 5’inci kalan Efso koşudaki favorimdir. 1200 metre çimde Maiden kazanmış olan bu tay sentetik pistteki son yarışında oldukça yakın ve iyi bir mücadele sergilemiş olup bu grupta şansı olacaktır. Zafer Meydanı kazandığı koşularda daha iyi gruplarda iş yapmış olup favorimin rakibi isimdir. Çimde iş yapmış olan Kafkas İmparatoru, Major Trowback, Küçük Beyza ise sürprize yazılır isimler.

2.Ayak: 4 ve yukarı yaşlılarda hand-14 olan bu mücadelede Berkuk ilk şanslı atımdır. 1400-1600 metrede çimde etkili koşularını bildiğimiz Berkuk ekürisi ile bu yarışta farklı koşacaktır. Baba Metin, Küçük Cemre, Tetina ve Şelale takip ettiğim isimdir. Candostum kumda başarılı olduğu kadar çimde de iyidir.

3.Ayak: 3 yaşlı taylarda hand-14 olan yarışta Didonato ilk şanslı atımdır. Çim pistte son derece yatkın olan bu tay kumda girdiği 5 koşuda 4 kez ikincilik yaptı. Bu kez çim pistte etkili koşmasını bekliyorum. Maksimonna, Stay Strong ve Samotraki rakip olarak düşündüğüm taylardır.

4.Ayak: Rakiplerinin çoğunluğu ilk yarışlarında vasat koşarken Gecenin Kraliçesi 3’üncülük yapmıştı. Ser Cariye ile önde liderlik çekişmesi yapan Gecenin Kraliçesi rakibi düzlükte rahat bir stilde kazanırken Gecenin Kraliçesi ise Bartu’ya ikinciliği kaybetmişti. Bu grupta çıktığı gibi kazanabilir.

5.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan bu çim koşusunda yumuşak pistte sürpriz bir sonuç çıkabilir. Son yarışında İnanlım, Cihandarşah, Turbokadir ardında 4’üncü kalan Pirsuslu favorimdir. Çimde iyi bir isim olan Moskova Ateşi ilk ciddi rakibidir. Taşralı, Ucan arda, Babadağınoğlu, Karayavuzhan ve Bayçınar’a kadar sürpriz beklenebilir. Bombayı ise Babalamih yapabilir.

6.Ayak: 1600 metredeki günün kapanış koşusunda Mark Holmes’un performansına bakılacak. Son iki yarışında 1700’de üçüncü, 1900 metrede dördüncü olan bu atın kazanması normal sonuç olacaktır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
5 1 9 4 1 4
1 3 1 2
// 5 5 3
10 11 6 11
8 7 4
7 2 8
5-10

Haberin Devamı
YORUM YAZ