MENÜ

Premier Lig'de 1 Milyar TL'lik virüs!

Premier Lig'de kalma savaşı veren Swensea ile Southampton ligde kalmak için kozlarını paylaştı. Karşılaşma öncesi yaşanan virüs krizi ise gündeme oturdu. Southampton kafilesi tam konaklayacağı otele yerleşecekken, otel yönetimi rezervasyonunu 'virüs var otelde' diyerek iptal etti. Ancak ngiliz gazeteciler daha sonra oteli aradıklarında, 'Uygun odamız var, rezervasyon yapabiliriz' yanıtını aldı.

Premier Lig'de 1 Milyar TL'lik virüs!

Premier Lig'de Manchester City, haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etti ama ligde kalma savaşı kıran kırana devam ediyor. Ligden düşecek takım, önümüzdeki sezon 180 milyon Pound’luk (1 milyar TL) gelirden olacak. Bu nedenle ligde kalma savaşı veren 33 puanlı Swansea ile Southampton arasındaki maç büyük önem taşıyordu. Bu kritik karşılaşma öncesinde ilginç gelişmeler yaşandı.

Konuk Southampton kafilesi, tam kalacakları otele yerleşecekken bir anda kendilerine kapının önünde buldu! The Marriot Otel Yönetimi, virüs nedeniyle ‘Azizler’den yeni bir otel bulmalarını istedi.

Ancak İngiliz gazeteciler daha sonra oteli aradıklarında, “Uygun odamız var, rezervasyon yapabiliriz” yanıtını aldı. Bu durum Southampton cephesini küplere bindirdi. Menacer Mark Hughes, stada 65 km. uzaklıktaki Cardiff’te otel bulabildiklerini belirterek,

Premier Ligde 1 Milyar TLlik virüs


“Bu bize karşı yapılan kirli bir oyun. Ancak yaşadığımız bu rezalet bizi çok daha motive etti” diye konuştu.

Her şeye rağmen Southampton ​

Premier Lig'de kümede kalma yarışını yakından ilgilendiren maçta Southampton, deplasmanda Swansea'yi 1-0 yenmeyi başardı. Soutnhampton'a altın değerinde galibiyeti getiren tek gol ise 72. dakikada Gabbiadini'den geldi. 36 puana yükselen Southampton son haftaya 16. sırada girdi ve derin bir nefes aldı. 33 puanda kalan Swansea ise rakipleri Huddersfield veya Southampton'un son haftada puan kaybetmesini beklemeye başladı.

İşte Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar

Haberin Devamı
YORUM YAZ