MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

8 Mayıs Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

BAHANE Yine Kazanmaya Yakın

1.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren JUAGO hafif kilo avantajı ile sonlarda yapacağı etkili sprinti ile rakiplerini avlayacaktır. Tabela dibinde bitirdiği son yarışında toparlandığını gösteren SİNKIZI uygun grupta birinciliğin güçlü adaylarından olacaktır. Yatkın olduğu pist ve mesafede MASTAR KIZI'da koşuya ağırlığını koyacaktır. Aprantisi sabırlı bir bekleme yarışı yapar ise sonlarda etkili sprinti ile ASHRAQA en ufak hatayı affetmeyecektir. Geniş kuponlarda tatminkar formu ile KÖREBE ihmal edilmeye gelmez

2.AYAK: Her geçen gün artan formu ile göz dolduran RASİM KAPTAN hafif kilo avantajı ile aprantisi hata yapmadığı takdirde fotoyu önde geçebilir. Son yarışında ilk kez start aldığı Kocaeli pistini tanıyan MANDELINO bu kez rakiplerini avlayabilir. Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım TOLDO uygun grupta en ufak hatayı affetmeyecektir. Uygun rakipleri yanında ÖNEMLİ'de birinciliğin güçlü adaylarından olacaktır. Ankara pistinde sert gruplarda start aldığı son yarışları ölçü olmayan SİELA bu kez uygun grupta koşuya ağırlığını koyacaktır.

3.AYAK: Çim pistte start aldığı ilk startında zorlanmadan kazanan ALPERENCAN devam eden güzel formu ile bu kez kum pistte rakiplerini avlamaya çalışacak. İlk startında yakın ara ikinci olurkan en az kazanan at kadar başarılı bir yarış çıkaran GÜNBİKE bu kez kazandığı tecrübe ile rakiplerini geride bırakabilir. İlk startlarını kazanan eküriler BERENGÜL ve Estigeçti'de bu ayakta ihmal edilmeye gelmeyecek isimlerdir.

4.AYAK: İstanbul'da sert grupta tabelada yer aldığı yarışı ardından Kocaeli'ne formda gelen CANKILIÇ nispeden daha uygun grupta fotoyu önde geçebilir. Şubat ve Mart aylarında Adana pistinde mükemmel performanslar sergileyen BECERİKLİHAN İstanbul pistinde etkisiz yarışlar koşsa da bu kez uygun grupta sevdiği kaba kumda koşuya ağırlığını koyacaktır. Son yarışında bekleneni veremese de iyi durumdaki MY FREEDOM bu safkanların en ufak hatasını affetmeyecektir.

5.AYAK: Son yarışında bekleneni veremese de devam eden güzel formu ile ANGEL HORSE, formunun zirvesindeki OSMANİYE ÇOCUĞU, uzun süredir start almasa da uygun grupta BEHRAMKALE ve Adanada'dan formda gelen SHERMAN OAKS arasındaki zevkli mücadele birinciliği belirleyecektir.

6.AYAK: Son startında zorlanmadan kazanan BAHANE koruduğu mükemmel formu ile yatkın olduğu pist ve mesafede yine kolay bir şekilde fotoya uzanacaktır. Bankom. Bol şanslar, bol kazançlar...

12,3,1,7,9
9,8,3,1,2
1,5,2
5,2,1
3,1,7,6
4

Haberin Devamı
YORUM YAZ