MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını belirledi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

6 Mayıs Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını belirledi.

Bir kez daha ALBERTO

1.Ayak: Tempo yarışlarını seven Last Point son yarışında önde gitmek isteyen Hasafet ile çekişmişti. Bir yere kadar beraber koşan bu ikiliden Last Point bir süre sonra ayrılıp tempoyu vermişti. Last Point ilk bölümde istediğinin üzerinde tempoya çıkıp koşunca son metrelerde başarısız kalmıştı. Sentetik pistte üç kez koşan ve kazanamayan Last point bu pistteki son denemesinde Rebel Yell – Bitcoin ikilisi ardında üçüncü kalmıştı. Grubun uygunluğu ile favorim Last Point olacak. Paix, Urashan, Farilyalı düzlüğe çıkılınca atakla gelip sonuç almak isteyecektir. Oddjob ise bir kez daha sürprize çalışacaktır.

2.Ayak: Son yarışında Şahnahan kazanırken sonlarda gelip üçüncülüğü zorlayan ama Akman Ağa’nın arkasında kalan Gençberk bir önceki yarışında da son metrelerde çok iyi gelmişti ama Hilaleda’ya geçilip ikinci kalmıştı. Bu kez hızlı giden bir koşu olursa Gençberk kazanabilir. İzyaz, Güldürgüdür, Ayahna ve Gölgesiz diğer şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: Burhan Karamehmet Koşusu 1500 metre sentetikte yapılacak olup gözler Alberto üzerinde olacak. Kv8 olan son yarışında 5 boy farkla kolay bir galibiyet alan Alberto bir kez daha etkili koşacaktır. Günün bankosu olarak önereceğim.

4.Ayak: Fikret Yüzatlı Koşusu 1200 metre çim pistte yapılacak olup G3 düzeyli bir mücadele olacak. Bu grubun son yarışında Kreacher önde tempoyu kurmuştu ve rakipleri ona karışmayınca kazanmıştı. Sinclar ve Dayım benim o yarışta plase yapmış olarak bu gruba geldi. Bu kez Copperfield, White Heart Line gibi süratli isimlerin olması bekleme yapacak atlara yarayacaktır. Ancak Copperfield duracak ise bu rakipleri şanslı olur.

5.Ayak: Üç yaşlı tayların yer alacağı koşuda kariyerine iyi başlamış taylar var. Blazing Girl’ün ilk koşusunda Tatanka ve Pin Whell arkasında kalmıştı. Phin Whell bir kez daha rakibidir. Dear Molly ise Şirince’nin güzel bir sprint ile kazandığı gün üçüncü kalmıştı. Winged Woman daha önce önerdiğim koşularda hep plasede kaldı. Bu grupta sürpriz şansı vereceğim. Victory File bu kez sapmaz ise kazanabilecek potansiyeldedir.

6.Ayak: Zayıf ve beklentisi azalmış isimlerin de olduğu grupta Alişir gibi açık yarış tecrübeli bir isim olması oldukça ilginç. Şartlı olan yarışta Alişir oldukça uygun rakipler bulmuş. Grupta Torero son ikincilikleri ile şanslı olacaktır. Buglem ise diğer pistte kazanmıştı ve çimde de iş yapabilir. Doğabey, Bawepir ve Güneş Işığı sürpriz atlarımdır. Vargas bomba isimdir.

3 13 1 6 1 3
1 3 1 9 1
5 11 4 3 2
7 1 14 5
6 2 13 4
6
13

Haberin Devamı
YORUM YAZ