MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

6 Mayıs Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.


BİR KEZ DAHA YOSUN SULTAN...

1.AYAK: Hangi taya ne gibi bir yorum getireceğimi düşünmek için akla karayı seçtiğim günün ilk ayağının her türlü sonuca gebe olduğunu düşünüyorum. Rakiplerine nazaran en azından çim pistte çok daha etkili olduğunu söyleyebileceğim İSKEÇE'nin son yarışını hem ara sonrası hem de yarış kazanmış rakiplerle koştuğunu varsayarsak, bugün daha nefesli ve daha denk rakipleri geçmesi en doğal sonuç olur. Ara sonrası sahalara geri dönecek, çim pist performansları eksik ve bir takım mental sorunları nedeniyle yarışlara gücünü yansıtamayan tayların çokluğunda ya bu tayı tek yazıp risk alalım, ya da geriye kalanları ayırt etmeden ilk ayağı hepsi yazalım.

2.AYAK: Yarış hayatı sayısız birinciliklerle dolu olmasa da özellikle Adana çim pistinde, kendi grupları olarak da adlandırabileceğimiz bugün karşılaşacağı rakiplere genelde üstünlük kuran YOSUN SULTAN bu formuyla bir adım önde değerlendirilmelidir. Zorlu programda ilk banko teecihimiz bu safkan olsun. Bütçeyi aşmamak adına şablonuma sığdıramadığım, yeni ilgililerinde en etkili yarışını geçen hafta koşan SUMMER PICTURES kafamdaki tek soru işareti bu mesafeyi çıkartıp çıkartamayacağı olan safkanı artan formuyla favorinin en ciddi rakibi olarak görüyorum.

3.AYAK: Ara sonrası iki yarış gören KÜÇÜK MATRA seri stilinin avantajıyla bir çırpıda bitirebileceği mesafede favorimdir. Bir Şenol Gürbüz yetiştirmesi olan DEMİRBÜKEN kumaşının hakkını vermeye başlayan, müthiş yarışlarıyla favorimin en ciddi rakibi olur. Gerçek kumaşını bulamayan isimlerden biri olan ancak kalitesiyle karşıma almaktan çekindiğim DRIVE FASTER ve sahanın dilinde olduğu koşu beklentileri karşılayamayan MY SWETY BOY sürprizde önereceğim isimdir.

4.AYAK: Kısalan mesafelerde her zaman daha etkili olmayı başarmış TUĞBEY çok beğendiğim son yarışı sonrası, bugün mesafesine döneceği koşuda birinciliğin en güçlü adayıdır. Toparlanan MÜCBİR aylar sonra kazanan MERKÜROĞLU ve ÖZHABER temsilcisi ALSANCAKLI sırasıyla rakipleri olur.

5.AYAK: Yarış hayatı süresince çim pist başarıları ile bildiğimiz Musabey'in yavrusu BABA MENGİ henüz kalitesinin çok gerisinde yarışlar koşan ELEVEN ELEVEN çimde tatminkar yarışması olan FLADOR üçlüsüne eşit şans veriyorum. HAMZA EMMİ ve LEYLA SULTAN maiden koşunun sürprizidir.

6.AYAK: Hep iyi koşan ancak bir türlü o zincirleri kırıp aynayı önde geçmeyi başaramayan KOCA OĞUL için kısalan mesafenin lehine ciddi avantaj olduğunu düşünüyorum, bugün şanssızlık son bulabilir. Adana çiminde start aldığı yedi koşunun dördünü kazanma başarısı gösteren GÜLDÜR YÜZÜMÜ ve çim pistle ilk tanışmasında benim nazarımda sınıfı geçen RIO BLONDIE arasındaki mücadele birinciyi belirler.

8---HEPSİ///4///9-1-3-7///3-7-2-11///2-7-9-5-10///1-2-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ