MENÜ

Türkiye Bisiklet Şampiyonası'na 300 sporcu katıldı

Türkiye Bisiklet Şampiyonası, Ordu’nun Perşembe ilçesinde başladı.

Türkiye Bisiklet Şampiyonası'na 300 sporcu katıldı

Türkiye Bisiklet Şampiyonası, Ordu’nun Perşembe ilçesinde başladı.

Türkiye Bisiklet Federasyonunca Perşembe-Bolaman-Perşembe güzergahında düzenlenen şampiyonaya, yaklaşık 300 sporcu katılıyor.

Yarışların startını Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz verdi.

İlk gün sonuçlarına göre büyük kadınlar kategorisinde ilk 3 sırayı Başkent Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları aldı. Esra Kürkçü birinci, Esin Yılmaz ikinci, Kübra Bektaş ise üçüncü oldu.

Genç erkekler kategorisinde ise Giresun Lisesi Bisiklet İzcilik Dağcılık Spor Kulübü Derneği’nden Doğukan Abaza birinci, Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Abdülsamet Çekirdek ikinci, Çumra Belediyespor’dan Muhammed Selçuk da üçüncü sırayı aldı.

Genç kızlar kategorisinde birinci Çumra Belediyespor’dan Kezban Koyun, ikinci Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nden Aslıhan Aygün, üçüncü ise Sakarya Belediyespor’dan Edanur Tan oldu.

Yıldız erkek kategorisinde Antalya Denge Gençlik ve Spor Kulübü’nden Muhammet Pöze birinciliği, Çumra Belediyespor’dan Cemal Selçuk ikinciliği, Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Okan Kalem de üçüncülüğü kazandı.

Cumhuriyet Başsavcısı Ayaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, dereceye girenlere madalyalarını taktı.

Şampiyona, yarın sona erecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ