MENÜ

Ünal Taşçı: Gençlerimizi kazanmak için çalışıyoruz

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasından Balıkesir Atatürk Stadyumunda Balıkesirspor Baltok, Grandmedical Manisaspor’u 4-1 yendi. Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ünal Taşçı: Gençlerimizi kazanmak için çalışıyoruz

Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı, gençleri takıma kazandırmak adına önemsedikleri bir maç oynadıklarını söyledi.

Taşçı, “Bugün Balıkesirspor ile oynamaya son maça geldik. Onların da iddialarının kalmamasından dolayı belli ki çok keyifsiz bir maç olmuş olabilir. Çünkü bizim 3-4 hafta önce küme düşmüş olmamız, bu maçı formalite maçı gibi göstermiş olabilir. Ancak biz daha önce de söylediğimiz gibi gençlerimizi kazanma amaçlı ve gelecek yılın planlarını yapmak düşüncesiyle hareket ediyoruz. Belki öyle algılanmıyor ama bugünkü maçın sonucunda da gördük ki çok ümit varız. Hem Manisasporumuzdan, hem gençlerimizden, hem onlara abilik yapan kaptanlarımızdan çok ümit varız. O anlamda büyük kazanç oldu bizim için. Balıkesirspor çok kaliteli çok klas bir ekip. Başlarında da değerli ve kaliteli bir hoca var. Onların kalitesini düşürmek için söylemiyorum ama onların da gardı düşüktü. Buradan biz en kötü bir beraberlik alıp takımımız olarak, gençlerimiz olarak keyifli ve daha öz güvenli bitirmeyi amaçlamıştık. Kısmet olmadı" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ