MENÜ

Jason Denayer: Teklif gelirse neden olmasın

Galatasaray'ın İngiliz ekibi Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, sarı kırmızılı ekipteki geleceğine açıklık getirdi. Belçikalı oyuncu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sezon sonunda transfer için Galatasaray’dan teklif gelirse neden olmasın." şeklinde konuştu.

Jason Denayer: Teklif gelirse neden olmasın

Akhisarspor'la oynayacağı kritik mücadele için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, idman öncesi Jason Denayer basının karşısına geçti. Ligin kalan bölümünde çok dikkatli olmaları gerektiğini belirten Belçikalı stoper, puan kaybı istemediklerini ifade etti. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarındaki gibi futbol oynamaları durumunda sorun yaşamayacaklarını söyleyen 22 yaşındaki futbolcu, "Burada önemli olan şey motive olmamız ve oyunumuzu sahaya yansıtmamız" diye konuştu. Denayer takımdaki geleceğiyle ilgili soruya ise "Şu anda kalan maçlara odaklandım. Sezon sonunda transfer için Galatasaray'dan teklif gelirse neden olmasın" dedi.

TERİM BİZİM İÇİN BİR AVANTAJ
Denayer övgü dolu ifadeler kullandığı hocası Fatih Terim içinse, "Ne yaptığını bilen bir hoca. Saha içinde, saha dışında bizimle ilgileniyor. Bunların hepsi avantaj. Kendisiyle çalışmaktan keyif alıyorum" yorumunu yaptı. 2015-16'da da G.Saray'da oynayan tecrübeli oyuncu, iki dönemin farkını şöyle anlattı: "Zor bir sezon geçiriyorduk. Aynı zamanda Avrupa'da da oynuyorduk. Çok yoğun bir tempo vardı. Bu yıl daha farklı."

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ