MENÜ

Giray Bulak: Son maçımızda rakibe de, hakeme de saygı gösterdik

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasından Balıkesir Atatürk Stadyumunda Balıkesirspor Baltok, Grandmedical Manisaspor’u 4-1 yendi. Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak: Son maçımızda rakibe de, hakeme de saygı gösterdik

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasından Balıkesir Atatürk Stadyumunda Balıkesirspor Baltok, Grandmedical Manisaspor’u 4-1 yendi.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Balkesirspor'un son maçında hem rakibine, hem de futbola saygı gösterdiğini söyledi.

Bulak açıklamalarının devamında, "Rakibin gücü ve bizim kazanıp kazanmamakta elde edeceğimiz ya da olduğumuz bir pozisyon yok. Ama son maçta işin ciddiyetini uygun bir şekilde hem rakibe, hem futbola saygı göstererek yaptık. Biz tabii birçok yokluklardan geldik. Transfer yapma hakkımız yoktu. Oyuncunuz elinizden gitti, yapacağınız çok fazla bir şey yok. Oyuncunuz maaşından, taksitinden almadan çok fazla diyeceğim bir şey yok. Primler düşük diğer rakiplere göre. Ama burada İstanbulspor, Ankaragücü ve Muğla maçlarında Hakem arkadaşlarımızın yapmış olduğu hatalarda kaybettiğimiz puanlar oldu" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ