MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

4 Mayıs Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

KORALAY'I TEK YAZALIM...

1.AYAK: Yarış hayatına bu pistte 1100 mesafesinde kazanarak başlayan KARAHİNDİBAYA yaklaşık üç aylık aranın ardından pistlere geri dönüp yarışlar görmüştü. Gördüğü yarışların en etkilisi olan 2000 mesafesinde üçüncülük elde ettiği koşuda bugün de rakibi olan Burakşah'ın gerisinde kalan safkan değişen kilo şartlarında rövanşın en şanslı ismi olur. Ağırlıklı dişi rakiplerinin yanında BURAKŞAH ciddi sıklet farkına rağmen en ciddi rakibi olur.

2.AYAK: El değiştirdikten sonra eksik olduğu kum pistte yarışlar gören GRAVESEND kumu öyle koştuysa bugün çime çıkacağı koşuda aynayı ilk gören olması en yüksek ihtimal. Bursa çiminin istikrarlısı WASAHOF ve genel puanlamanın sondan üçüncü atı olup, bizim kazanır önerdiğimiz koşuyu kazanarak yüzümüzü kara çıkarmayan BAY JAK mesafe ile ilgili tereddütlerim olsa da müthiş formuyla yine ön planda şans görmelidir. Mesafenin iyilerinden Saçaklı'nın yavrusu AKHTAMAR aylar sonra hasret kaldığı çim piste çıktığı koşudan birincilikle ayrılan WIN FOR ME ve ola ki önlerde dikkate alınmazsa temposunu belirleyeceği koşunun bitiriş derecesini de belirleyebilecek olan DYMAXION geniş planda ihmale gelmez.

3.AYAK: Temsil gibi kalitenin kız kardeşi olan SWILI kusursuz hazırlıklarla gireceği koşunun en şanslı tayı olur. İlk yarış deneyimleri tatminkar; TOP GUN, MAJÖR DUNDEE ve CANMAHİR maiden koşunun diğer şanslı taylarıdır.

4.AYAK: Sorunlarından arınan ARNAVUT bugüne kadar yaptıklarının kat be kat iyilerini yapabilecek yetenekte bir tay olup, geçen hafta olduğu gibi bugün de kazanmaya çok yakın gözüküyor. Gördüğü yarışların ardından fit duruma gelen ARKANSAS SOUL unutulmaz kısrak Diana'nın torunu ABBASOĞLU ve yakın zamanda el değiştiren ve yeniden kuma dönen Mamma Mia'nın oğlu OBRADA arasındaki mücadele birinciyi belirler.

5.AYAK: Kovada, Ruat ve Burukmert gibi yarışa tempo verecek isimlerin hemen arkalarına yatıp, viraj döküldükten sonra yapacağı etkili ataklarıyla bütün rakiplerini bastırıp, bitiriş çizgisini en önde gören safkan olmasını beklediğim KORALAY günün limanı adayımdır.

6.AYAK: İstanbul pistinden takibimizde olan ASLANPARÇASI sert rakipler yanında elde ettiği yakın ara dördüncülük sonrası geldiği koşunun bana tartışmasız en şanslı ismi olur. Bu pistlerin en istikrarlı isimlerinden biri olan YURTTAY gerçek bir çim atı olan YARİSSA ve önlerde kuracağı temposuyla SEMADA YILDIZ son ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli olacaktır. Geniş bütçeli kuponlar; KİM TUTAR BENİ, BERATBEY ve KIRMIZIKAYA sırasıyla dikkate alabilirler.

5-1 // 6-4-10-9-3-2 // 9-5-4-1 // 3-2-1-4 // 5 // 4-1-13-2-5-3-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ