MENÜ

Real Madrid'de sevinç, Bayern Münih'te öfke

Real Madrid, Bayern Münih’i eleyerek üst üste 3. kez Devler Ligi’de finale çıkmanın sevincini ve gururunu yaşıyor. Bayern Münih’li oyuncular ise penaltı vermediği gerekçesiyle Cüneyt Çakır’a öfkeli. Heynckes ise öğrencilerine kızgın.

Real Madrid'de sevinç, Bayern Münih'te öfke

Şampiyonlar Ligi’ne Real Madrid damgası... Bayern Münih karşısında alınan 2-2’lik skorun ardından finale çıkan Başkent temsilcisi, adını Kiev’deki finale yazdırdı.

Real Madrid’li futbolcular karşılaşmadan sonra üzerinde 13 yazan tişörtlerle kutlama yaptı. Bunun nedeni, bu sezon da mutlu sona ulaşılması halinde 13. kez Şampiyonlar Ligi Kupası’nın müzeye kaldırılacak olması...

Zidane tarihe geçti

Real Madrid, teknik direktör Zinedine Zidane yönetiminde peş peşe 3. kez finale çıkma başarısı gösterdi. Tarihte bunu daha önce İtalyan çalıştırıcılar Marcelo Lippi ile Fabio Capello başarmıştı. Son iki sezonda Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak bir ilki gerçekleştiren Zidane, Kiev’deki finale kendi rekorunu egale etmek için çıkacak.

Bayern'de öfke

Bayern Münih'in yıldızları, karşılaşmanın ardından hakem Cüneyt Çakır’a yüklendi. Marcelo’nun pozisyonda penaltı kararı çalınmamasına kızan oyuncular, Çakır’ın bu kararını eleştirdi. Boateng ve Vida, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla öfkelerini belli etti.

Teknik patron Jupp Heynckes ise faturayı öğrencilerine kesti. Tecrübeli teknik adam, “Penaltı konusunda sızlanmayacağım. Çok basit pozisyonları harcadığımız için hakemden şikayet edemeyiz” diyerek futbolcularına kızdı. Marcelo itiraf etti Real Madrid’li Marcelo ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Pozisyonda top elime çarptı. Penaltı verilmeliydi. Aksini söylersem yalan olur ancak futbolda bunlar var” dedi. Katalan ve Alman basını bu pozisyon nedeniyle Cüneyt Çakır’ı eleştiren yorumlar yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ