MENÜ

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkacak mı?

Federasyon, yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için, “57. dakikadan sonra, aynı şartlarla tekrar oynanacak” demişti. Beşiktaş Yönetimi, Tahkim Kurulu’na itiraz etti ve “11’e 11 tekrar oynanmalı” dedi. Ancak ilk tahkim kararı onadı. Bu gelişme üzerine Kartal sahaya çıkmayacak, futbol tarihimizde bir ilk yaşanacak.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkacak mı?


Bugün futbol tarihimizin en sıradışı günlerinden biri yaşanacak. Çünkü 19 Nisan’da oynanan ve yarıda kalan Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında sahada tek takım olacak.

Bunun sebebi, hakem Mete Kalkavan’ın konuk takımın hocası Şenol Güneş’in başına isabet eden madde sebebiyle verdiği mücadeleyi ‘tatil’ etti.

O karara uyan Tahkim Kurulu da derbiyle ilgili verilen kararı onadı. Sahada tek takım Böylece Beşiktaş’ın istediği sonuç çıkmamış oldu.

Tahkim Kurulu’nun bu kararı aynı zamanda Siyah-Beyazlılar’ın sahaya çıkmama yönündeki kararı da netleştirdi. Kartal, Kadıköy’e gitmeyecek, herhangi bir ekstra mazeret bildirmeyecek. Bugün saatler 20.30’u gösterirken statta sadece Fenerbahçeli futbolcular olacak, izleyenler bir tarihe tanıklık edecek.


Emre Mor yine kadro dışı!


Haberin Devamı
YORUM YAZ