MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

2 Mayıs Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

KARAŞÖVALYE Yükselen Form Grafiği İle Bu Aralar Başarılı Olur

1.Ayak: Altılı Ganyanın başlayacağı bu koşuda son yarışlarına hayli başarılı olan Şahnahan ilk şansı alacaktır. Efeberk önlere yakın takip ederse viraj üzerinde hızlanarak koşuyu bitirmeye gidebilir. Gençberk, Gençtaha, Erduran ve Trakyalı ile bu koşuda çok sayıda isme şans vermek gerekiyor.

2.Ayak: Son yarışında iyi mücadele eden ve tabelanın 4’üncü sırasında yer bulan Achilles bu kez birinciliğin güçlü adayıdır. Girdiği koşularda çim pistte kendine gelen bu tay önlere erken gelirse kısa sprinti ile sonuca gidecektir. Toruk Macto taylarından Right Thunder rakibidir.

3.Ayak: 1900 metrelik bu şartlı-4 koşuda son birinciliği ile Khan Of Ghost ilk şanslı isimdir. Stallion Falcon’un önde tempoyu yükseltmesini iyi hesap ederse Khan Of Ghost düzlüğe çıkarken hamlesini yaparak 400’den sonra söz sahibi olacaktır. Marvelous Iron, Yılmazhan, Winchester ve Rekor diğer şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: Hem dereceleri hem de form durumları yakın isimlerden oluşan bu grupta ilk şansı Derin Sultan’a vereceğim. Son yarışında Mavi Dalga ardında ikinci kalırken 1.33.40 koşan bu kısrak çim pistte genelde sert yarışlarda koşmuş olup bu kez rakiplerinin uygunlaşması ile kazanabilir. Ancak Tumbulzele, Veli Can Kızı gibi güçlü rakipler var. Bessey bu koşunun ters ismidir.

5.Ayak: 1400 metrede yapılacak olan 1400 metrelik koşuda Kara Şövalye favorimdir. Henüz Maiden olan bu at son yarışında Hilaleda’nın kazandığı grupta yer almıştı. Önde giden rakiplerini kontrollü şekilde takip eden bu at düzlüğe çıkılırken hamlesini yapmış ve Hilaleda’ya üstünlük kurmaya çalışmıştı. Ancak inatçı rakibini geçemmiş ve fotoda ikinciliği kaybetmişti. Bu grupta risk alıp ilk birinciliği için banko yazabiliriz.

6.Ayak: Sürprize açık günün son koşusunda mesafede tecrübeli at sayısı fazla gözükmüyor. Nihayet çim piste çıkan Tolgahan ilk şanslı atımdır. Koşu gören Winter Gallop rakiplerinden biridir. Bekmez’in mesafedeki yarışı başarılıdır. Çeko Dayı, Ray Of Sunshine ve Gölalan diğer şans verdiğim atlardır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
4 1 6 1 9 5
5 // 3 6 2
9 9 1 8 8
2 5 5 3
1 4 9
6 8 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ