MENÜ

Roma - Liverpool maçı nasıl izlenir? Roma - Liverpool maçını şifresiz veren kanallar

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İtalya ekibi Roma, İngiliz ekibi Liverpool'u konuk ediyor. İlk maçı Liverpool 5-2 kazanırken, ikinci maçta 2-1'lik üstünlüğünü sürdürüyor. Futbolseverler internet üzerinden ''Roma - Liverpool maçı nasıl izlenir? Roma - Liverpool Canlı izle'' araştırması yapıyor. Roma - Liverpool maçını şifresiz veren kanallar ve tüm detaylar haberimizde...

Roma - Liverpool maçı nasıl izlenir? Roma - Liverpool maçını şifresiz veren kanallar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma, yarı final ilk maçında 5-2 yenildiği Liverpool'u konuk ediyor. Kazanan takım Real Madrid'in finaldeki rakibi olacak. Liverpool 9. dakikada Mane'nin golüyle öne geçerken Roma 15. dakikada eşitliği sağladı. Liverpool 26. dakikada Wijnaldum ile durumu 2-1 yaptı. Karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanırken, futbolseverler ''Roma - Liverpool maçı nasıl izlenir? Roma - Liverpool Canlı izle'' araştırması yapıyor.

Roma - Liverpool maçı nasıl izlenir?

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 21.45’te başladı. Damir Skomina'nın yönettiği mücadele Azerbaycan'dan yaşayan vatandaşlar idman tv kanalından canlı olarak izleyebilir. Ayrıca karşılaşma Nesine.com'dan canlı olarak takip edilebilir.

Tivibuspor uydudan şifresiz nasıl izlenir? Tivibuspor frekansı


ROMA - LİVERPOOL CANLI

İDMAN TV FREKANSLARI


Hotbird Frekans:11168
Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400
Fec:5/6
Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C
İdman Tv Türksat frekansı
Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Frekans : 11747 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6
İdman Tv Türksat frekansı
Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Frekans : 11747 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

3 farklı galibiyet

Liverpool her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçerken maç sonucu Roma lehine 5-2 olursa karşılaşma uzatmalara gidecek. Roma’nın turu geçebilmesi için 2 gol yemeden 3 farklı galip gelmesi gerekiyor.

İtalyan ekibinde Rick Karsdorp ve Gregoire Defrel sakatlıklarından dolayı maçta forma giyemezken, Liverpool’da ise Adam Lallana, Joel Matip, Emre Can ve Alex Oxlade Chamberlain sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamayacak. Kırmızılar’da Joseph Gomez’in durumu maç saatinde belli olacak.

Roma, Liverpool maçına hazır

AS Roma, kritik Liverpool mücadelesi öncesi hazırlıklarını tamamladı. Jürgen Klopp'un takımına karşı Roma Olimpiyat Stadı'nda mücadele edecek olan İtalyan ekibi, Trigoria kasabasındaki tesislerinde gerçekleştirilen son antrenmanını basın mensuplarına açtı.

İlk 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenmanda sarı kırmızılı takımın oyuncuları ısınma hareketleri yaptı.

Başkent ekibinin oyuncuları, Liverpool'daki karşılaşma öncesi Roma taraftarları ile giriştiği kavgada ağır yaralanan ve halen komada olan 53 yaşındaki İngiliz Sean Cox'u da unutmadı. Romalı oyuncular antrenmana, "Forza Sean (Dayan Sean)" yazılı formalarla çıkarak, rakip takım taraftarına desteklerini ortaya koydu.

Roma’da yoğun güvenlik

Öte yandan, Liverpool'da yaşanan bu talihsiz olayın benzerinin tekrarlanmaması için Roma'da yoğun güvenlik önlemleri alındı.

5 bin Liverpool taraftarının kente gelmesi beklenirken, 1500'e yakın polisin maç günü görev yapacağı açıklandı.

Polis yetkilileri, Liverpool taraftarlarının hiçbir engelle karşılaşmayacağını, onların tarihi şehrin tadını çıkarmalarını sağlayacaklarını ve herhangi bir taşkınlık yaşanmasına karşın çok sayıda güvenlik görevlisinin çalışacağını belirtti.

Alınan tedbirler arasında kent merkezindeki dükkanların, 1 Mayıs akşamından maçın ertesi sabahına kadar dışarıya içki satışı da yasaklandı.

Bu arada, teknik direktör Eusebio Di Francesco'nun belirlediği 21 kişilik maçın kadrosunda Cengiz Ünder de kendisine yer buldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ