MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

1 Mayıs 2018 Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Kocaeli'de İki Tekli Cazip Program

1.AYAK: Tabelayı tamamladığı son yarışında açıklarını kapattığını gösteren LASSIE etkili binicisi ile Maiden'e veda etmeye yakın gördüğüm ilk isimdir. Tabela dibinde bitirdiği son yarışı dahil formunu beğendiğim ERKAN ABİ bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Çim pistteki son yarışını ölçü almadığım OVER ALL yatkın olduğu pist ve mesafede hafif kilo avantajı ile birinciliğin güçlü adaylarından olacaktır. Son yarışını ölçü almadığım KIZIL KARTAL, ilk kez start alacak olsa da iyi hazırlıklarında dikkat çeken HOLA CHICAS, bu yarışa itina ile hazırlanan DAREYN ise daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

2.AYAK: Son yarışına nispeten daha uygun grubu bulan CLARK KENT tam pist ve mesafesinde fotoyu önde geçmeye yakın gördüğüm ilk isimdir. Bir süredir start almasa da sorunları giderildikten sonra bu yarışa itina ile hazırlanan CORITIBA en ufak hatayı affetmeyecektir. Bu pist ve mesafede başarılı yarışlar sergileyen RÜZGAR GOLD müsait grupta rakiplerini avlayabilir. İstanbul sentetik pistindeki son yarışındaki ikinciliği ardından koruduğu etkili formu ile CAPTAIN PITT bu safkanların en ufak hatasında devreye girebilir. Geniş kuponlarda ise OCIUS, VELİAHT ve JUNIOR ZAPPA ihmal edilmeyecek isimlerdir.

3.AYAK: Form durumunu beğendiğim TUTARLI sevdiği pist ve mesafesinde ilk şans vereceğim isimdir. İstanbul'dan formda gelen ZİRVE TAY bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır. Bursa'da bu pist ve mesafede kazandığı son yarışında iyi durumda olduğunu gösteren CUKKA hafif kilo avantajı ile yine rakiplerini avlayabilir. Lehine pist ve mesafede YEDİKARANFİL ise ihmal edilmeyecek isimlerden. KRALIN ADAMI ve İRFAN geniş kuponlarda değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

4.AYAK: Kendisi gibi formda ekürisi ile birlikte tam pist ve mesafesinde BURKAL günün kalesi olacaktır.

5.AYAK: Maiden 3 yaşlı İngiliz taylarının bölünen ikinci ayağı olan bu koşuda ise son yarışındaki yakın ara ikinciliği ile kazanavak kıvama geldiğini gösteren SELİNCAN'in bugün birincilikle tanışacağına inanıyorum. Günün ikinci bankosu olarak değerlendirilmelidir.

6.AYAK: Etkili formunu devam ettiren ALHUN kendisini iyi tanıyan binicisi ile günün son ayağında ilk şansa sahip isim olacaktır. Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren ÖZDEMİR ilk kez bu safkan ile start alan binicisi ile uyum sağladığı takdirde fotoyu önde geçebilir. Form durumunu beğendiğim ROYAL KHAN bu safkanların en ufak hatasında devreye girebilir. Son yarışlarını ölçü almadığım HERO ADMIRAL devam eden iyi durumu ile devreye girebilir. WARM BLOODED ve YEŞİLLİ BEY günün son ayağında sürpriz beklediğim isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar.

10,2,11,4,3,1
4,7,2,6,10,1,5
7,1,13,5,3,2
6
11
9,8,4,1,12,7

Haberin Devamı
YORUM YAZ