MENÜ

Survivor'da kim elendi? Survivor kim gitti? 30 Nisan Survivor elenen isim

Survivor kim elendi? Survivor'da heyecan son sürat devam ediyor. Survivor izleyicilerin merakla ve heyecanla beklediği ada konseyi yapıldı. Gönüllüler takımında 3 kişi, ünlüler takımından 2 kişi eleme potasındaydı ve yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden isim belli oldu. ''Survivor'da kim elendi?'' sorusunun cevabı ve Survivor ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da kim elendi? Survivor kim gitti? 30 Nisan Survivor elenen isim



Survivor'da her geçen hafta heyecan giderek artıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı son ana kadar oyunu bırakmadı. 9-9'a kadar gelen dokunulmazlık oyununu Murat, Ümit Karan karşısında gösterdiği performans ile kazandı. Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti.Gerçekleşen olan ikinci ada konseyinin ardında ünlüler takımından Elif ve Yiğit eleme adayı oldu. Peki, Survivor'dan kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...


Survivor'da kim elendi?


Bu hafta eleme potasına 5 isim girdi. Murat, Yağmur, Birsen, Elif ve Yiğit elenme adayı olurken, yapılan halk oylaması en azı oyu alan Yiğit adaya veda etti.

Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’ın Pazar akşamı ekrana gelen 58. bölümünde Acun Ilıcalı’nın sunduğu dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İki takıın dengeli şekilde gittiği oyunda 9-9’luk beraberlik sağlandı. Son oyunda ise Murat ve Ümit Karan karşı karşıya geldi. Son oyunu almayı başaran Gönüllüler oyunu kazandı. Acun Ilıcalı Murat’ın performansını LeBron benzetmesi ile övdü.

Survivorda kim elendi Survivor kim gitti 30 Nisan Survivor elenen isim


Oyun sonu gerilim...

Parkurda sakatlanan Nagihan, elindeki problem nedeniyle oyunlarakatılmadı. Oyun sonunda sevinç gösterisi yapan Nagihan, Ünlüler takımının hışmına uğradı. İlk laf atan Elif, "Geçmiş olsun Nagihan" deyip imalı bir çıkışta bulununca Nagihan da geride kalmayarak cevabı yapıştırdı. Ardından da gerilim katbekat artarak devam edince büyük bir tartışma yaşandı. Yarışmacoılar ikiliyi ayırmak için yoğun çaba sarf etti. Tartışmanın yankıları gece konseyde de devam etti.

Survivor eleme adayı kimler oldu?

Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti.

Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı gerçekleşen ikinci ada konseyiyle birlikte takım kararıyla Elif'in adını verdi. Elif böylelikle ünlüler takımından çıkan 4. eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Mustafa Kemal ise 5. eleme adayını belirledi. Mustafa Kemal kendi takımından Yiğit'in ismini verdi.

Turabi'ye tepki

Cumartesi akşamı yayınlanan bölüme Turabi gerilimi damga vurdu. Kendi alanlarında parkurdaki mücadeleyi izleyen gönüllüler takımının arkasına gelen Turabi, Anıl'a omuz attığı omuzun ardından tartışmanın başlamasına neden oldu. Tartışmada, Anıl'ı savunan Hakan, Turabi'nin küfürlerine maruz kaldı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi'yi en başta uyardığını ancak Turabi'nin kendi kurallarını koymayı tercih ettiğini ifade ederek konuyla ilgili akşam bir karar verileceğini ifade etti.

Survivorda kim elendi Survivor kim gitti 30 Nisan Survivor elenen isim


Survivor 2018'in dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi'ye verilen ceza damga vurdu. Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yapım ekibinin aldığı karar doğrultusunda Turabi Çamkıran'ın agresif tavırları nedeniyle 5 maç oynamama cezası aldığını açıkladı. Karar sonrası söz hakkı verilen Turabi ise söz hakkını kullanmayarak sessiz kalmayı tercih etti.

Bireysel dokunulmazlık oyunu...

Alp Kırşan: Gördünüz düzenek bir demir parçasını tutuyorsunuz. Üzerine küpler eklenecek ve dengede tutmaya çalışacaksınız.

Mustafa Kemal, bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı oldu.

Alp Kırşan, dokunulmazlık kolyesini Mustafa Kemal'a teslim etti.5 isim elemeye kaldı! Dokunulmazlık oyunundaki inanılmaz mücadelenin ardından eleme adayları belirlendi.

Survivor 2018 SMS sonuçları

Acun Ilıcalı Survivor'da bir ilke imza attıklarını belirterek, finale 2 ay kala son defa toplu bir SMS oylaması yapacaklarını ve artık her hafta elemeye kalan yarışmacıların bu toplu oylamanın sonuçlarına göre eleneceğini söylemişti.

Bunun üzerine başlayan SMS oylaması sonuçlandı. Hem gönüllüler hem de ünlüler takımından yarışmacılar oylama bitmeden önce son kez söz aldılar ve sevenlerinden destek beklediler. Tamamlanan oylamanın sonuçları ise henüz yarışmacılar ve seyircilerle paylaşılmadı.

Survivorda kim elendi Survivor kim gitti 30 Nisan Survivor elenen isim


Survivor'da geçen hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta ünlüler takımı 2 kez dokunulmazlığı kaybederek, takımlarından arkadaşlarını potaya koydular. İlk dokunulmazlığın ardından takım kararıyla belirlenen isim Sahra oldu ve Sahra birinci eleme adayı oldu. İkinci ismi ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Elif belirledi ve Elif, Adem'in ismini verdi. Üçüncü aday ise ikinci dokunulmazlık oyununun ardından takım kararıyla Mustafa Kemal oldu. Böylelikle eleme adayları Sahra, Adem ve Mustafa Kemal olarak belirlendi. Bu akşam gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Sahra Işık oldu. Sahra böylelikle Survivor'a veda etti.

Gönüllüler takımında kimler var?

Hakan, Nagihan, Hilmi Cem, Murat, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali, Birsen, Yağmur

Ünlüler takımında kimler var?

Turabi, Merve Aydın, Ümit Karan, Adem Kılıççı, Yiğit, Elif, Berna, Sahra, Sema ve Mehmet Akif

Haberin Devamı
YORUM YAZ