MENÜ

Şampiyon Uşak

3.Lig 3. Grup’ta Utaş Uşakspor, aldığı beraberlikle bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaştı. Kırmızı-Siyahlılar 2.Lig’e çıkarken, rakibi Aydınspor ise küme düştü.

Şampiyon Uşak

Haftalardır Tarsus İdman Yurdu ile müthiş bir mücadele veren Utaş Uşakspor, şampiyonluğunu ilan etti. Aydınspor 1923 ile deplasmanda karşılaşan Kırmızı-Siyahlılar sahadan 0- 0’lık beraberlikle ayrılmasına rağmen rakibi Tarsus da takılınca bitime 1 hafta kala 4 puanlık farkı korudu ve mutlu sona ulaştı. Geçen sezon 2.Lig’den düşen Aydınspor ise bu yıl da 3.Lig’e veda etti. Maç sonrası Uşaksporlu futbolcular sevinçlerini birbirlerine sarılarak yaşadı. Şampiyon ekibin kalecisi Ersin ise küme düşmenin üzüntüsünü yaşayan Aydınlı futbolcuları teselli etmeye çalıştı.

Taraftarlar gelemedi

Aydınspor 1923 yönetiminin deplasman takımına bilet fiyatlarını 300 TL olarak açıklaması nedeniyle Uşaklı taraftarlar şampiyonluk maçına gelemezken, önümüzdeki hafta iç sahada oynanacak Arsinspor maçında kutlama yapılacak. Uşakspor kupasını kaldıracak.

Şampiyon Artvin Hopaspor

Ağrı 1970 Spor ile Artvin Hopaspor, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın 105 ve 120. dakikalarında Bilal Çebi’nin attığı gollerle maçı 2-0 kazanan Hopaspor, TFF 3. Lig’e çıktı. Mücadelenin ardından Hopaspor teknik heyeti ve futbolcular, taraftarlarıyla büyük sevinç yaşadı.

Şampiyon Nevşehir

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Nevşehirspor Gençlik, 13 yıl sonra profesyonel lige döndü... Ödemişspor karşısında 2-1 geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Nevşehir, 66’da Nwogbo ve 90+3. dakikada Furkan Yıldırım’ın golleriyle şampiyon oldu. Maç sonrası Antalya Akdeniz Stadı’nda Nevşehirli taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşanırken, yöneticilerin araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden engellendi.

Şampiyon Alibeyköy

Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan BAL 2. kademe play-off maçı nefes kesti. Alibeyköyspor ile Altınova Belediyespor, önce 90 dakika sonra ise 120 dakikalık bölümde yenişemedi. Penaltılara kalan karşılaşmada rakibini 4-2 yenen Alibeyköyspor, 3. Lig’e yükseldi. Son penaltının ardından Alibeyköysporlu futbolcuların coşkusu görülmeye değerdi.

İsmetpaşa’ya buruk veda

TFF 3. Lig 3 Grup’ta mücadele veren Kocaelispor, Büyükçekmece Tepecik’e 2-1 yenilmesinin ardından 46 yıldır maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı’na buruk veda etti. Maç sonrasında sahaya inen yeşil-siyahlı taraftarla koltuk ve çimleri söktü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ