MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

28 Nisan Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

SANBERK Çime Çıktı, Yanına At Yazılmaz..

1.Ayak: Altılı Ganyan 2200 metrede hand-15 bir koşu ile başlıyor. İyi bir çimci olan Bindalıngülü son yarışlarında Urfa kumunda etkili sonuçlar almıştı. Bu grupta ilk şansı veriyorum. Kum pist koşularında kondisyon yapan bu safkan bu grupta çimde iş yapacaktır. Berkuk, Mücbir, Vicdansız, Demircenk ve Düşeş diğer şans verdiğim atlardır.

2.Ayak: 1200 metrede yapılacak olan kısa mesafeli bu koşuda ilk şansı Hobart’a vereceğim. Akın Sözen idaresinde koşacak olan bu tay çim pist tecrübesi ile ağır basan isimlerden biridir. Noble Boy üst üste iyi koştu ve iddiası fazla isimlerden biridir. Captain Cemo, Adana Ateşi, Nehro, Asterion ve Space Gray diğer şans verilen isimlerdir.
3.Ayak: Kızılcahamam Koşusu 1900 metre çim pistte yapılacak olup Gazi Koşusu sürecinde bazı tayların gücünü test edecekleri ve çim pistte son durumlarını görecekleri bir yarış olacak. Torok yavrusu olan oğlum Murat hem mesafeli bir koşuda hem de çim piste start alacak olup kalitesi ile favorilerden biridir. Big Dadaş hızlandıracağı koşuda sonlarda bu rakibine yakalanmaz ise bitirecektir. Çim pistte eksik kalırsa Royal Avsar, Aga Osman ve Keremito üçlüsü de devreye girebilir. Sürpriz atım ise Talipcan’dır.

4.Ayak: Dünya Veteriner Hakimler Günü Koşusu’nda kuvvetli atlar yer alıyor. Anne karnında tavsiyem üzerine alınmış olan Hasafet bu kez çim pistte koşuyor. H.Karataş tercihi ile favorilere karşı cazip bir isimdir. Baybaşkan bu sezon çimde her zaman takip edeceğim bir isim ve koşu ne kadar hızlı giderse bu ata yarayacaktır. Oradinario, Cross Fire, Runner Bull ve Oğlum Berat’ı nasıl sıraya koyacağız inanın çok çekişmeli bir yarış olacak.

5.Ayak: Çim pisti beklemeden kış sezonunda kumda koşan Sanberk için ilk çim yarış banko olur yorumunda bulunmuştum. 6 çim koşuda 4 kez kazanmış olan Sanberk bankomdur.

6.Ayak:
Bölünen yarışın ikinci grubunda Adalyn favorimdir. Geçirdiği operasyonu sonrasında daha iyi bir sezon geçirmesini beklediğim bu at gerçek kalitesinin çok altında koşular yaptı. Rakibi ise son yarışı iyi olan Quasar’dır.

1. AYAK 2. AYAK 3. AYAK 4. AYAK 5.AYAK 6.AYAK
2 11 2 7 1 9
// 5 1 2 6
9 3 // 8
8 1 10 6
3 12 3 1
7 10 6 3
10 14 11

Haberin Devamı
YORUM YAZ