MENÜ

İbrahim Üzülmez: Çok çalıştık, emek verdik ve sonucunu aldık

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, 1-0 kazandıkları ve şampiyonluğu garantiledikleri Ümraniyespor maçı sonra açıklamalarda bulundu. Üzülmez, ''Takım olarak çok çalıştık, emek verdik ve sonucunu aldık. Biz onlara önemli bir pozisyon vermeden galip geldik. Bu başarının tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

İbrahim Üzülmez: Çok çalıştık, emek verdik ve sonucunu aldık

Spor Toto 1'inci Lig'in 33'üncü haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez şampiyonluk için çok mutlu olduklarının altını çizerek şöyle dedi: "Sezon başından itibaren kolay yollardan geçmedik. Süper Lig'e yükselişimizi böylesine önemli bir maçı kazanarak perçinlemek bizi çok mutlu etti. İyi bir takım olduğumuz hep söyledik. Yetenekli bir takımız ama bu yeterli değildi. Takım bütünlüğünü ortaya çıkarmaya çalıştık. Takım olarak çok çalıştık, emek verdik ve sonucunu aldık. Biz onlara önemli bir pozisyon vermeden galip geldik. Bu başarının tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Camiamıza yakışan bu şampiyonluğu yaşattığımız için gururluyuz. Başkanımızla görüşmemiz çok olmadı. Süper Lig'e yükselmeyi garantiledikten sonra oturup konuşuruz diye düşündük. Artık bittiğine göre, hafta içi oturur ve konuşuruz. Benimle sözleşme yapılır ama kadro mühendisliği de iyi yapılmalı. Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de hedefleri olması gerekir. Başkanımızla oturup, kendi şartlarımdan daha çok, nasıl bir kadro yapabileceğimiz konusunu konuşmak istiyorum. Benim açımdan sıkıntı yok." Öte yandan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ise oyunculara, teknik heyete ve taraftarlara teşekkür etti. Gelecek sezonun planlaması ile ilgili konuşan Yardımcı, sakin ve sağlam gittiklerini söyledi ve transfer yapacaklarını belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ