MENÜ

Bayram Bektaş: Play-off etabına odaklanacağız

Ümraniyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, 1-0 kaybettikleri Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunurken, '' Rakip takım da topu dışarı gönderebilirdi. Futbolcu psikolojisi. Vurdu ve golü attı. Play-off etabına odaklanacağız'' dedi.

Bayram Bektaş: Play-off etabına odaklanacağız

Spor Toto 1'inci Lig'in 33'üncü haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Ümraniyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, alınan sonuç nedeniyle üzgün olduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Kendi sahamızda istediğimiz skoru elde edemedik. En önemli noktalarda, sonuca gidecek final paslarında çok acemice davrandık. İyi kapanarak, kontra atak futboluyla maçı kazanmayı bildiler. Ancak gol sırasında futbolcumuz kafası yarılmış şekilde yerde yatıyordu. Hakemin daha duyarlı davranmasını beklerdik. Rakip takım da topu dışarı gönderebilirdi. Futbolcu psikolojisi. Vurdu ve golü attı. Play-off etabına odaklanacağız. Benim üzüldüğüm nokta, İbrahim Akdağ'ın direkt kırmızı kart görmesi. Pozisyonu görmedim ve umarım art niyetli bir hareketi yoktur. Çünkü 2 maç ceza alırsa bu play-off etabına da yansıyacak. Her futbolcumuza ihtiyacımız var. Artık play-off etabına bakacağız. Umarım orada istediğimiz futbolu oynayıp, sonuçları alarak biz de çıkarız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ