MENÜ

Griezmann için Barça'lı futbolcular seferber oldu

Barça'da forma giyen Fransız futbolcular Digne, Dembele ve Umtiti, milli takımdan arkadaşları olan Atletico Madrid’in yıldızı Antonio Griezmann’ı, Whatsapp grubundan, ‘Come to Barça’ yazarak ikna etmeye çalışıyor.

Griezmann için Barça'lı futbolcular seferber oldu

Katalan ekibinde forma giyen Fransız futbolcular Lucas Digne, Samuel Umtiti ve Ousmanne Dembele sosyal mesajlaşma platformu olan Whatsapp’tan grup açarak, vatandaşları olan Atletico Madrid’in en önemli yıldızı Antonio Griezmann’ı Barcelona’ya getirme konusunda ona adeta baskı yapıyorlar.

Bu 3 futbolcu, Beşiktaş’ın bu sezon yaptığı transferlerde kullandı ve dünyanın ilgisini çeken ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) yöntemini kullandı.

27 yaşındaki oyuncu için gruptan, ‘Come to Barça’ (Barça’ya gel) mesajları atıldı. Ayrılması yüksek ihtimal Antonio Griezmann’ı geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester United istemiş ancak 27 yaşındaki futbolcu, Atletico’nun transfer yasağının olmasından dolayı fedakarlık yaparak takımdan ayrılmamıştı.

Ama artık Atletico’dan ayrılma vaktinin geldiğini düşünen Griezmann’ın takıma sezon sonunda veda etmesi bekleniyor. Golcü futbolcunun, vatandaşlarını dinleyerek Barça’ya mı gideceği ya da Premier Lig’de devi United’a mı transfer olacağı ise merakla bekleniyor.

Beşiktaş'a Denys Boyko'dan müjdeli haber!

Haberin Devamı
YORUM YAZ