MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

26 Nisan Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

26 Nisan Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Kalite Tay PANTA RHEI favorim..

1.Ayak: Maiden yarış ile başlayacak olan altılı ganyanda tecrübesi olan isimler öne çıkacaktır. Dört tecrübeli tayın binicisi Akın Sözen, Gökhan Kocakaya, Ahmet Çelik ve Özcan Yıldırım olup iddialı tay sayısı fazla olacak gibi gözüküyor. Diğer yanda Mavi Bahar’ın ilk yarışı olmasına rağmen H.Karataş ile koşacak olması da dikkate değer. Bu tayın anneden iki koşan kardeşi Özilhan ve Gecenin Sesi tatminkar yarışlar koşmuş isimlerdir. Favorim Mavi Bahar olacak rakipleri Cibek Oğlu, İnficar, Paramparça, Barontay sırasıyla yazılabilir.

2.Ayak: Son yarışında Gümbürgümbür’ün kazandığı grupta 4’üncü kalan Ustaoğlu iyi grupta tabelada tutunmuştu. Bu grupta öne çıkmasını bekliyorum. Forest Eagle, Samravhan, Cahil ve Diyadin gibi isimler birincilik için şans bulabilir. Ancak Insomnia uzun mesafeli KV yarışından sonra mesafenin kısalması ile daha iddialı koşacaktır.

3.Ayak: Son yarışında M.A.Solmaz idaresinde üçüncü kalan Bilbilan bu kez değişen binicisi ile önlerde koşarak bitirmeye çalışacak. Ancak Sultanhan, Makber gülü, Gülruh Hatun düzlükte sıkı bir mücadeleye girecek. Sonucu daha dayanıklı olan belirleyecektir. Şevalabla bombayı yapabilir. Bu kadar şanslı olabilecek ismin yanında Görgüncan’ı ne olur ne olmaz 63.5 kilo olsa da yazabiliriz.

4.Ayak: Ankara Barosu koşusunda 2 nolu Panta Rhei ilk şanslı atımdır. Bu kısrak İstanbul’da istediğini alamadığı koşudan sonra Ankara’ya götürülmüş olup bu grupta kazanması beklenmelidir. Victory Promise en ciddi rakibidir.

5.Ayak: Bölünen Maiden koşunun bu grubunda ilk yarışında önerdiğim isimlerden Fahrenheit favorimdir. Işık abi isimli tay sahada çok konuşulan bir taydı ve Kaizbert yavrusu bu tay 1.17.57 koşarken Fahrenheit ise 1.19.07 ile arkasındaki rakibinden uzak farkla ikincilikte rahattı. Bu kez daha iddialı olup kazanması beklenebilir. Büyük Turbo’nun kazandığı 1100 metre yarışta ikinci kalan Oğuzboylu ise favorinin rakibidir. Baba Sahakıran, Kılavuzağası ve Asrı Saadet cazip isimlerdir.

6.Ayak: Atakule Koşusu 1500 metre kum pistte yapılacak olup favorim Yıldızhan Star olacak. Ege Derbisi’nde tabela dışında kalan Yıldızhan Star daha sonra girdiği 1800 metrelik KV6 koşuda kazanmıştı. Son 6 yarışında 5 kez kazanan bu arıkan geçen yıl bu koşuyu kazanmıştı. Spartacus usta binicisi rakibidir. Forte cazip isim olup sürprize çalışacak.

Kalite Tay PANTA RHEI favorim..
8,2,4,5,1 // 3,5,8,6,2,1 // 2,4,3,7,5,1 // 2 // 2,5,1,3,8 // 1,5,3

Haberin Devamı
YORUM YAZ