MENÜ

Beşiktaş'ta isyan!

TFF'nin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini kaldığı yerden oynatma kararı sonrası Fikret Orman, kritik bir toplantı yaptı. Bazı idarecilerin de, “Krizi tırmandırmak, geniş zamanda bize sorun yaratır” fikrini savunduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta isyan!


Siyah-Beyazlılar, verilen karara çok tepkili... Beşiktaş’ta dün Başkan Fikret Orman, kurmaylarıyla kritik bir toplantı yaptı. Bu toplantıda 3 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmaya çıkmama ihtimali dahil tüm seçenekler masaya yatırıldı. Bir grup sahaya çıkılmamasından yana görüş belirtirken, bazı idarecilerin de, “Krizi tırmandırmak, geniş zamanda bize sorun yaratır” fikrini savunduğu öğrenildi. Tüm bu görüşleri aklına kazıyan Başkan Orman’ın son kararını bugün 15.00’te yapılacak olan Divan Kurulu toplantısından hemen önce vereceği ve Türkiye ile paylaşacağı bildirildi.

Güneş-Tolga beklemede

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bugün yapacağı açıklamalar, teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin’in de yol haritasını belirleyecek. Güneş’in tatmin edici bir tavır alınmaması durumunda radikal bir karar alabileceği ve Kadıköy’de olmayacağı iddiası da kulislerde dolaşıyor. En kötü ihtimalle yine ‘tatmin’ edici bir çıkış yapılmazsa Güneş ve kaptan Tolga’nın birer basın toplantısı yapacağı dile getirildi.

Deniz Çoban cevapladı! Pepe oynayacak mı? Maç 11'e 11 mi devam edecek?


Erdal Torunoğulları’ndan imalı paylaşım

Haberin Devamı
YORUM YAZ