MENÜ

Yemen abimizi kaybettik

Amatör futbolun babası, FANATİK'in usta yazarı Yemen Ekşioğlu, günlerdir verdiği hayat mücadelesini kaybetti. FANATİK ailesi ve yolunu aydınlattığı onlarca genç seni hiç unutmayacak Yemen abi

Yemen abimizi kaybettik

Hayatının büyük bir bölümünü amatör futbola harcadı, çamurlu toprak sahalardan çıkmadı. Tek amacı vardı; yıldız adaylarının, genç sporcuların ve futbol emektarlarının daha iyi şartlarda futbol oynamasını sağlayabilmek. Bunun için en yakın dostlarıyla bile kavgalar etti. Hayatının en önemli rengi ise hiç kuşku yok ki, Siyah ile Beyaz’dı.

Beşiktaş aşkıyla yaşadı

Öyle sevdi ki Divan Kurulu üyesi olduğu Beşiktaş’ı, Yemen Ekşioğlu denildiği zaman Kara Kartal beliriyordu zihinlerde. Kısa süre önce bir sağlık sorunu yaşadı Yemen abimiz ve hastanede yoğun bakıma alındı. Her zaman olduğu gibi, savaşmaktan vazgeçmedi, hayata tutunmaya çalıştı. Ta ki düne kadar. Gelen acı haber hepimizi derinden sarstı. Çünkü artık Yemen abi de aramızda değildi. Merak etme Yemen abi, ne biz ne de hayatına dokunduğun onlarca insan seni hiç ama hiç unutmayacak.

Mesajlar yağdı

Ekşioğlu ailesine vefatın ardından sayısız mesaj yağdı. Beşiktaş Kulübü, “Divan Kurulu ve yönetim kurulu eski üyelerimizden Yemen Ekşioğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Ekşioğlu ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz” dedi. Futbol federasyonu ise eski yedek yönetim kurulu üyesi Ekşioğlu için, “İstanbul Futbol İl Eski Temsilcisi, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve spor yazarı Yemen Ekşioğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Yemen Ekşioğlu’na Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz” mesajını yayınladı.

Cenaze yarın

Yemen Ekşioğlu’nun cenazesi yarın ikindi namazını müteakip, Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ