MENÜ

Şampiyonluk provası!

Florya’daki huzurlu ortam devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip dün yine son derece keyifli bir idman gerçekleştirdi. Kazanan takımın kupayla verdiği poz ve sahayı turlaması ise “Şampiyonluk provası yapıyorlar” diye yorumlandı.

Şampiyonluk provası!


Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın içine düştüğü kaos ortamından uzak, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde son derece huzurlu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü Beşiktaş’la şampiyonluk yarışının en kritik maçlarından birini oynayacak olan Sarı-Kırmızılı ekibin dünkü antrenmanı da oldukça keyifli geçti. Teknik direktör Fatih Terim, Florya’yı şimdilik derbi havasından uzak tutmaya, takımını normal bir maç atmosferine hazırlamaya çalışıyor.

Moraller üst seviyede

Futbolcuların moral olarak üst seviyede olması da teknik heyeti rahatlatan bir diğer unsur. Son idmanda üç grup halinde turnuva usulü ile yapılan dar alan oyununu kazanan takım, bu başarıyı kupa kaldırıp sahayı turlayarak kutladı. Bu görüntüler, “Galatasaraylı oyuncular şimdiden şampiyonluk provası yapıyor” diye yorumlandı. Sarı-Kırmızılı ekipte Beşiktaş derbisi hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ